CONCURS Business Days

CONCURS Business Days

Business Days lanseaza un NOU CONCURS pe Facebook!

Vrei sa castigi tichet de acces gratuit de tip PREMIUM pentru ambele zile la evenimentul CEE Entrepreneurship Summit 2015, ce va avea loc in perioada 14-15 octombrie la Cluj-Napoca? Afla cum...

Toti cei care participa la concurs vor fi premiati cu un voucher de 25 de euro sau de 35 de euro in functie de varianta de participare aleasa. Deci nu aveti nimic de pierdut si munca voastra este recompensata inca de la inceput. 

Poti sa te inscrii in concurs astfel:

 1. Alegi una dintre posterele din albumul de aici si care au legatura cu evenimentul CEE Entrepreneurship Summit 2015:
 2. postezi un comentariu la imaginea selectata despre motivul pentru care iti doresti sa participi la evenimentul CEE Entrepreneurship Summit 2015 sau ce ai vrea sa inveti participand la acest eveniment;
 3. Dai share imaginii pe pagina ta de facebook si postezi un mesaj de genul "Imi doresc sa particip la CEE Entrepreneurship Summit 2015 cel mai mare eveniment dedicat antreprenorilor si managerilor din Europa Centrala si de Est ce va avea loc in perioada 14-15 octombrie la Cluj-Napoca. Pentru a putea fi alaturi de cei peste 1500 de oameni de afaceri asteptati din Romania si strainatate si sa am posibilitatea sa invat si sa ma inspir de la cei peste 100 de speakeri de top, am nevoie sa ma ajutati cu cate un like la comentariul meu de la aceasta imagine si sa distribuiti postarea mea pe pagina voastra"
 4. Rogi prietenii tai sa te sustina cu cate un like la postare si cu cate un share pe pagina lor (asa acumulezi puncte)
 5. Iti postezi ca si COVER pe pagina de facebook una dintre coverele din acest folder de tipul "particip la CEE Entrepreneurship Summit 2015" sau "sustin CEE Entrepreneurship Summit 2015"
 6. dupa ce ai postat cover-ul pe pagina ta este important sa mentii acest COVER pe toata durata de desfasurare al concursului, pentru a ramane in concurs si a nu pierde punctele acumulate
 7. trimiti pe adresa de email alexandru.popescu@businessdays.ro un print-screen cu postarea de pe pagina ta si print-screen cu postarea COVER-ului pe pagina ta pentru validarea participarii tale la concurs
 8. dupa validare vei primi prin email codul pentru voucherul de 25 de euro pe care il vei putea folosi la achizitia oricarui tichet de acces la evenimentul CEE Entrepreneurship Summit 2015

​Daca vrei sa transformi voucherul de 25 de euro in unul de 35 de euro atunci:

 • dai ATTEND la evenimentul CEE Entrepreneurship Summit 2015 de pe facebook
 • dai SHARE evenimentului pe pagina ta de facebook
 • inviti cel putin 25 de prieteni din cercul tau care crezi ca ar vrea sa participe la eveniment
 • pentru a primi voucherul de 35 de euro in loc de cel de 25 de euro este nevoie sa trimiti un printr-screen pe adresa alexandru.popescu@businessdays.ro si vei primi prin email noul cod.

Pentru a castiga una dintre premiile puse in joc trebuie sa strangi cat mai multe puncte. Punctele se strang din:

 1. like-urile la comentariul postat de tine la imaginea aleasa (1 punct fiecare like sau cate 2 puncte fiecare like in cazul in care ai transformat voucherul de 25 de euro in cel de 35 de euro si ai urmat pasii descrisi acolo)
 2. share-urile postarii de pe pagina ta (1 punct fiecare share)

PUNCTAJUL final este acordat prin insumarea punctelor de la pozitia 1 si punctelor de la pozitia 2. 
Desemnarea castigatorilor se face in functie de TOP-ul punctajelor realizate pana la inchiderea concursului.

Pentru a participa la concurs trebuie respectate CERINTELE DE VALIDARE:

 • COMMENT la imaginea aleasa 
 • SHARE pe propria pagina a imaginii alese 
 • postare COVER "particip la evenimentul CEE Entrepreneurship Summit 2015" pe pagina personala si mentinere COVER pe toata durata de desfasurare al concursului (VARIANTA 2)

Premiile oferite sunt:

 1. LOCUL 1 - 1 tichet de acces de tipul PREMIUM pentru ambele zile ale evenimentului CEE Entrepreneurship SUMMIT 2015
 2. LOCUL 2 - 1 tichet de acces de tipul PLUS pentru ambele zile ale evenimentului CEE Entrepreneurship SUMMIT 2015
 3. LOCUL 3 - 1 tichet de acces de tipul BASIC pentru ambele zile ale evenimentului CEE Entrepreneurship SUMMIT 2015

CONCURSUL debuteaza in data de 30 septembrie 2015 de la ora 10:00 si se termina in data de 11 octombrie 2015 ora 18:00.

Anuntarea castigatorilor se va face in data de 12 octombrie in jur de ora 10:00. Ocazie cu care vor primi prin email sau mesaj pe facebook instructiuni legat de inscrierea la eveniment.

Va dorim mult succes!

Acest CONCURS de pe FACEBOOK face parte din campania de promovare si comunicare al evenimentului CEE Entrepreneurship Summit 2015, ce va avea loc in perioada 14-15 octombrie 2015 la Grand Hotel Napoca si la care sunt asteptati peste 1.500 de manageri si antreprenori din tara si strainatate si la care sunt invitati peste 100 de speakeri.

 

Vezi mai multe articole din categoria: CONCURS Business Days