Garantat cel mai bun preţ de pe piață!

Garantat cel mai bun preţ de pe piață!

Alege calea de acces BASIC la evenimentele Business Days!

Pentru doar 30 de euro pe zi sau 45 de euro pentru ambele zile ai acces la:

 1. 4 conferințe inspiraționale cu peste 50 de vorbitori excepționali, despre INOVAȚIE, PASIUNE, DETERMINARE și PROGRES
 2. 4 sesiuni speciale cu unii dintre cei mai valoroși oameni de afaceri ai momentului din România și de peste hotare, un regal inspirațional, de motivare și un real generator de atitudine pozitivă
 3.  16 workshopuri speciale de căte două ore focusate pe dezvoltare personală, echilibru în viață, eficiență, productivitate, inspirație, cunoaștere, dezvoltarea orizontului, excelență, gestionarea riscurilor, educație financiară, tehnologie, curaj și depăsirea limitelor
 4. 2 sesiuni de business networking de tipul open, unde poți învăța cum să profiți la maxim de business networking la astfel de evenimente și îți poți lărgi sfera de contacte într-un cadru formal și organizat
 5. acces la zona expozițională pentru interacțiuni, socializare și generare de oportunități
 6. acces la aplicatia de matchmaking pentru generarea de oportunități și crearea de contacte atât pe durata evenimentului cât și post eveniment timp de trei luni
 7. acces la lansările de carte și la momentele speciale pregătite de parteneri
 8. acces la degustarea de vinuri celebre
 9. acces pe toata durata evenimentului la coffee bar
 10. acces la prezentarea de modă
 11. acces la tombola de la finalul evenimentului cu sute de premii

11 beneficii si 24 de ore de acces cumulat in cele două zile de eveniment la 24 de manifestări pentru care la alte evenimente ai plăti pentru fiecare cel puțin 45 de euro. Noi ți le oferim pe toate în prețul de 45 euro.

Și cireașa de pe tort, tichetul de acces este MULTIPASS, în sensul că permite accesul pe baza aceluiași badge de acces pentru mai multe persoane, dar nu în același timp. Astfel poți eficientiza participarea ta și a colegilor tăi la eveniment atât din punctul de vedere al timpului cât și al costurilor totale implicate, dacă mai era necesar.

Ai putea spune că suntem nebuni!

Da, se poate spune și așa...Suntem pentru că ne pasă de viitorul acestei țări, poate mai mult decăt altora și împreună cu partenerii noștri am ales să subvenționăm la maximum posibil tichetele de acces pentru a permite tuturor oamenilor de afaceri să aibă parte de o experiență de neuitat și transformațională în sensul cel mai pozitiv posibil, la cel mai mic preț posibil.

La evenimentele Business Days nu vii să înveți cum să fii milionar peste noapte, nici cum să devii antreprenor de succes în 12 pași, fără muncă și nici nu încercăm să-ți vindem metoda noastră ca find cea mai bună, cu atât mai puțin nu te punem față în față cu un guru care le știe pe toate, ci cu 150 de antreprenori de succes, manageri de top în mari companii, experți din diverse domenii, traineri cu diverse stiluri și abordări, consultanți și specialiști, speakeri de top și te lăsăm pe tine să alegi dintre toate prezentările și stilurile care îți sunt prezentate pe cel care ți se potrivește. Sursa schimbării se află în tine, noi doar te ajutăm să o declanșăm într-un mediu controlat și sigur.

Înscrie-te aici!

Și dacă nici aceste motive nu te-au convins că merită să participi la ceea ce s-ar putea să fie experiența transformațională a vieții tale, atunci permite-mi să-ți spun că Business Days este singurul eveniment din România care efectuează înainte de fiecare ediție o amplă cercetare și o serie de interviuri cu oameni de afaceri din regiunea în care va organiza următoarea ediție pentru a identifica cât mai exact preocupările, frământările, problemele cu care se confruntă oamenii de afaceri din zona respectivă. Temele manifestărilor sunt alese pe baza rezultatelor acestor cercetări. Deci există din start o șansă foarte mare ca la eveniment să găsești răspunsuri și soluții la o parte din întrebările care te preocupă.

Înscrie-te acum!

Poate te preocupă calitatea speakerilor și capacitatea lor de a livra emoție și informații relevante?
Dă-mi voie să te liniștesc din două surse: în primul rând de peste 2 ani în cadrul evenimentelor Business Days funcționează programul Speaker Suport Group, un program special creat pentru a dezvolta abilitățile de vorbit în public al celor are prezintă la evenimentele Business Days, unic de altfel pe piața de evenimente din România și în al doilea rând calitatea speakerilor este cel mai apreciat beneficiu la evenimentele Business Days conform chestionarelor de feedback completate de participanți la finalul fiecărei ediții.

Încearcă cu minim de risc participarea la București Business Days 2014, între 10 și 11 decembrie, la Hotel Caro. Vino și fii parte din cel mai apreciat eveniment de business din țara noastră, trăiește pe propria piele efectul puternic transformațional al regalului de business din România.

Înscrie-te aici!

 

Vezi mai multe articole din categoria: Garantat cel mai bun preţ de pe piață!
Articolul anterior

Celula de criza BD

Articolul urmator

CONCURS Business Days