Webinar Alin Ivan - Performance through Cost Control

Webinar Alin Ivan - Performance through Cost Control

Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de sisteme simple și clare care să ne permită să urmămim costurile. Nu ne putem permite nicio pierdere. Este crucial ca toate resursele pe care le avem trebuie să fie direcționate și cheltuite corect.

Webinarul susținut de Alin Ivan, Consultant ICG Integrated Consulting Group  este concentrat pe soluții și Performanță prin controlul costurilor. 

 
 
 

Cu pasiunea sa pentru matematică, Alin ajută companiile să ia cele mai bune decizii raționale bazate pe cifre specifice. Domeniile sale de expertiză sunt controlul, bugetarea, managementul financiar și strategia. Citatul său de conducere este „ego cogito, ergo sum”, valabil mai ales pentru companiile care trebuie să se bazeze pe gândire rațională, cifre exacte și acțiuni predictive. Alin a studiat economia în România și a urmat mai multe clase de economie și matematică în Germania și Austria.

Descoperă mai multe despre cum te poate ajuta Alin, în cadrul webinarului accesând pagina lui de prezentare!

 
Despre ce este webinarul?

 

Susținut de expertiza acumulată în diverse domenii, Alin Ivan, împreună cu Grupul de consultanță integrată ICG  propune un atelier virtual privind controlul costurilor, cu următorul conținut:

  • prezentare generală asupra utilizărilor de numerar și a surselor din companie
  • Prezentare generală a bazei de costuri și înțelegerea / optimizarea factorilor de rentabilitate pentru diverse produse și / sau linii de afaceri
  • analiza de sensibilitate a punctului de pauză, cu exemple practice
  • metodele de planificare și bugetare în criză
  • abordări ale reducerii costurilor

Prin acest atelier ne adresăm celor ce au cunoștințe contabile, în special managerilor care trebuie să cunoască ADN-ul cifrelor pentru afacerea pe care o conduc.

 

* De acum 3 ani (2018 - 2020), Grupul de consultanță integrată ICG a fost clasat de brandul german al revistei economice eins printre cele mai bune companii de consultanță din Europa în domeniul schimbării și transformării.

INSCRIE-TE LA WEBIAR 

Vezi mai multe articole din categoria: Business Development