Mindspace anunță noi membri și parteneriate pentru cele două spații de coworking din București

Mindspace anunță noi membri și parteneriate pentru cele două spații de coworking din București
Mindspace anunță noi membri și parteneriate pentru cele două spații de coworking din București.
 
  • Peste 400 de angajați ai companiilor Accenture, Hootsuite, Founder Institute, KPMG și ai InnovX - BCR Business Accelerator se alătură comunității Mindspace
  • Membrii Mindspace se pot bucura acum de noi beneficii, datorită parteneriatelor încheiate cu BCR și KPMG
 
Mindspace, liderul pieței de coworking din Europa, anunță noi membri ai spațiilor sale din București. Accenture, Hootsuite, Founder Institute, KPMG și InnovX - BCR Business Accelerator au ales pentru echipele lor spațiile de coworking high-end și all-inclusive din Mindspace Business District și Mindspace Victoriei. În total, peste 400 de angajați ai celor 5 companii devin astfel parte din comunitatea globală Mindspace de peste 14,000 de membri.
 
„Prin intermediul InnovX - BCR Business Accelerator, ne propunem să le transmitem antreprenorilor români curajul și expertiza de care au nevoie pentru a-și atinge cele mai ambițioase obiective. Este un proces care implică împărtășirea ideilor, conectarea cu alți profesioniști, folosirea poveștilor lor ca sursă de inspirație și învățarea din experiența acestora. La Mindspace, am găsit un spațiu care le permite echipelor din programul nostru să se bucure de toate aceste beneficii și chiar mai mult decât atât”, a adăugat Dani Dumitrescu, Unicorns Scout la InnovX.
„Suntem încântați să ne unim forțele cu Mindspace, să ne implicăm în comunitatea puternică de business pe care au creat-o în cele două spații din România și să completăm oferta lor cu noi servicii care să vină în sprijinul companiilor, să le ajute să se dezvolte și să se diferențieze pe o piață atât de dinamică. Spațiile de coworking creează un mediu unic pentru inovare, potrivit start-up-urilor, antreprenorilor și business-urilor în continuă dezvoltare. Suntem nerăbdători să putem contribui la unele dintre cele mai inovatoare, disruptive și în continuă creștere idei din mediul de business și să le ghidăm către economia viitorului, prin mentorat, consultanță fiscală, juridică și financiară” spune René Schöb, Partner, Head of Tax & Legal la KPMG în Romania.
 
Noii membri se vor bucura de beneficiile oferite de Mindspace, inclusiv de două noi parteneriate încheiate de companie pentru comunitatea locală. Astfel, membrii celor două spații din România vor putea accesa produse bancare BCR la tarife preferențiale și vor putea beneficia de consultanță gratuită din partea KPMG.
 
„Ne bucurăm să revoluționăm piața de coworking din România și am fost impresionați de feedback-ul primit până în acest moment” declară Mike Hapoianu, General Manager al Mindspace în România. „Credem că o experiență pozitivă a angajaților duce la rezultate de business mai bune, iar un rol important în asigurarea acesteia îl joacă diferitele tipuri de parteneriate și beneficii pe care le oferim membrilor noștri. Suntem încântați că aceste companii au ales să se alăture comunității Mindspace și, mai mult decât atât, că doresc să aducă un plus de valoare încă de la început. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum se va bucura comunitatea noastră de aceste noi oferte.”
Alte beneficii ale membrilor Mindspace includ accesul la săli de ședință, cabine telefonice pentru discuții one-to-one, prânzuri sau cine de networking săptămânale și evenimente special create pentru comunitatea Mindspace. În plus, membrii Mindspace pot lucra din orice locație din lume a companiei, fără costuri suplimentare, așa cum au făcut recent 20 de membri ai InnovX - BCR Business Accelerator. În cele două zile petrecute la un spațiu Mindspace din Londra, aceștia au reușit să organizeze întâlniri cu potențiali investitori și cu alți jucători din industrie și au susținut un panel de discuții în spațiul de evenimente al locației. Toate acestea au fost posibile datorită rețelei globale de locații Mindspace.
 
Mindspace a deschis prima sa locație din România în decembrie 2018, în clădirea de birouri Tower 1 din cadrul Globalworth Campus. În aprilie 2019, aceasta a fost urmată de cel de-al doilea spațiu, Mindspace Victoriei, situat în Bucharest Tower Center. Membrii români ai Mindspace fac parte dintr-o comunitate globală de peste 14,000 de membri și aproximativ 300 de companii, în 7 țări și 13 orașe. Printre companiile care au ales Mindspace pentru echipele lor se numără Barclays, Samsung, Taboola, Yahoo, Expedia și Microsoft. În plus, ca un indicator a satisfacției clienților, 94% din membrii globali ar recomanda Mindspace unui prieten.
 

Despre Mindspace

Mindspace este un operator internațional de spații de birouri de tip boutique. Concentrându-se pe membrii săi și pe experiența oferită acestora mai mult decât orice alt operator de acest tip din lume, compania le dă oamenilor motive să vină cu bucurie la muncă, astfel încât afacerile lor să se dezvolte cu succes. Companiile care fac parte din comunitatea Mindspace se bucură de un nivel ridicat de engagement și satisfacție a angajaților, de un nivel mai mare de productivitate și inovare, reușind astfel să atragă și să păstreze alături cele mai bune talente, iar cei care dețin un business se pot bucura aici de liniștea de care au nevoie pentru a se concentra pe obiectivele afacerilor lor. Experiența Mindspace îi transpune pe membri într-un mediu creativ, care inspiră și în cadrul căreia au la dispoziție servicii personalizate, o comunitate diversă și dinamică, o rețea profesională bogată și un program variat de evenimente interne, ce cuprinde programe de wellness, lifestyle și dezvoltare profesională.
 
Comunitatea Mindspace numără peste 14,000 membri la nivel global: angajați, start-up-uri, echipe de inovație ale companiilor din toată lumea, întreprinderi mici și mijlocii, antreprenori și liber profesioniști și care apreciază evenimentele săptămânale, întâlnirile și beneficiile oferite de spațiile de coworking ale companiei.
 
Vizitați-ne online sau descoperiți experiența Mindspace în oricare dintre cele 28 de locații din Europa și SUA. Pentru știri și actualizări, urmăriți-ne pe Facebook, Instagram, Twitter sau pe www.mindspace.me.
 
Vezi mai multe articole din categoria: Business Days