Dilema weekend-ului: somn vs party

Dilema weekend-ului: somn vs party

Task-uri, deadline-uri, ședințe și foarte multe ore pierdute în trafic, nu-i așa că în acest fel a descurs săptămâna ta? Tot ce vrei acum este să te odihnești, să te relaxezi, să nu mai faci nimic. Dacă vrei să folosești weekend-ul pentru a lenevi și a dormi, am o veste bună și una mai puțin bună. Conform unui experiment făcut de către cercetătorii de la Universitățile Pennsylvania și Washington State, somnul în plus din weekend poate vindeca unele din efectele negative pe care le acumulezi din timpul unor nopți de somn prost. Vestea mai puțin bună este că aceste mici recuperări duc la stări de somnolență în timpul zilei, iar performanța cognitivă nu se îmbunătățește. Practic, orele în plus de muncă se anulează din cauza nivelului scăzut de concentrare și performanță.

Încearcă să dormi mai echilibrat în timpul săptămânii și folosește weekend-ul pentru a-l petrece cu prietenii în locuri cât mai frumoase și încărcate de un vibe bun.

Unde? Pentru această sâmbătă venim cu o propunere: Garden party în aer liber.

Palatul Noblesse se transformă într-un hotspot al artelor și oferă experiențe artistice semnificative și cuprinzătoare. Te vei întâlni cu foarte mulți iubitori de artă, comunități de artiști, dar și oameni din diferite indrustrii, indiferent de vârstă.

Partea cea mai bună este că intrarea este liberă, așa că poți veni însoțit de persoanele importante din viața ta pentru a petrece cu ele timp frumos și de calitate. Mai mult, vei avea ocazia să observi cum creativitatea artiștilor se materializează deoarece vor fi și momente de live painting, iar totul se va desfășura în ritmurile muzicii live. Timpul zboară foarte repede atunci când te simți bine și pentru că nu îți vei da seama când s-a făcut seară, iar mai apoi te vei ingrijora că nu ai mâncat nimic, mica ta problemă este rezolvată: vei putea gusta din preparatele street food și te vei bucura de băuturile realizate într-un mod cât mai creative.  

Fusion Arts este un proiect care de 4-a ediții a create o comunitate de artiști, ce le permite să exploreze, să comunice prin artă și să-și celebreze propria identitate. Oferă oportunități de auto-exprimare și dezvoltare a abilităților în materie de frumos și contribuie la creșterea personală și socială. Toate edițiile Fusion Arts sunt create pentru atingerea acestor obiective.

În cadrul Fusion Arts Expo 2019 (6-11 mai), organizatorii au pregatit pentru tine proiecte de design interior, târguri, expoziții și două evenimente speciale:

10 mai: Arts After Work- Meet The Artists (18:00- 22:00):

Cunoști artiștii îndeaproape, le asculți povestea și afli visul din spatele artei lor. Terasa din gradina palatului este deschisă.

11 mai: Garden Party Fusion Arts (11:00- 22:00):

Expoziția se va încheia cu o petrecere în aer liber pentru toți artiștii și iubitorii de arte și design. În grădina palatului se va deschide terasa, unde te poti bucura de soare toata ziua de sâmbătă. Vizitatorii sunt așteptați cu muzică în aer liber, live performance, street food și o atmosfera perfecta pentru o zi de weekend!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fusion Arts își propune să încurajeze artiștii din diferite domenii să dea frâu liber creativității prin realizarea unor proiecte de design interior, expoziții, târguri și evenimente speciale. Toți artiștii selecționați la ediția Fusion Arts 2019 au fost preluați și promovați în cadrul unei noi platforme, www.fusionarts.ro, cu scopul de a crea parteneriate pe termen lung pe diferite proiecte ale agenției. Astfel, anul acesta, Proiectul Fusion Arts s-a extins și a devinit o Agenție de Artă de referință.

Evenimentul este organizat de către Palatul Noblesse- Lifestyle Palace și susținut de Noblesse Interiors și Studio Insign. 

 

Fusion Arts este parte din Noblesse Group Internațional, companie multibrand din care fac parte și următoarele branduri: Noblesse Interiors- Showroom de design, studio-ul inSIGN, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace și Noblesse Academy.

 “Add value to your lifestyle” este motto-ul care definește și leagă toate brandurile ce aparțin companiei Noblesse Group Internațional.

 Noblesse Group Internațional activează în domeniul industriilor creative și culturale, oferind produse și servicii care aduc plus valoare stilului tău de viață.

 Sediul companiei este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace, o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, datând din 1881 și construită de arhitectul Alexandru Săvulescu. După un proces complex de consolidare, restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine, începând cu 2015, ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de design, lifestyle și cultură din Europa.

 

Vezi mai multe articole din categoria: Business Days