Antreprenoriatul, un stil de viata!

Antreprenoriatul, un stil de viata!

Cu siguranta daca ai avut pana acum legatura antreprenoriatul romanesc, ai auzit de Marius Ghenea!
Partener in cadrul fondului de Venture Capital Catalyst Romania (3TS Capital Partners), antreprenor in serie si  business-angel cu investitii de succes in Europa de Est, Marius Ghenea se afla in topul oamenilor de afaceri conform Forbes Romania.

Co-fondator al Venture Connect, o platforma de suport pentru antreprenori de tech start-up si investitori, el s-a implicat in multe activitati educationale, fiind profesor de Antreprenoriat, Inovatie si New Business Ventures in cadrul Maastricht School of Management, programul Executive MBA, de asemenea a fost co-organizator al School for Startups Romania, prima scoala de antreprenoriat din sud-estul Europei si este unul dintre fondatorii programului BusinessDrive pentru antreprenori si manageri.

Este cunoscut ca unul dintre invitatii permanenti din cadrul emisiunii “Arena Leilor”. Marius Ghenea este in plus si autorul primei carti romanesti de antreprenoriat, intitulata Antreprenoriat - Drumul de la Idei catre Oportunitati si Succes in Afaceri.

In Masterclass Intensiv de Antreprenoriat cu Marius Ghenea vom avea parte de cateva lectii de baza despre antreprenoriat, tocmai pentru a-i ajuta pe cei la inceput de drum sa progreseze si sa-si dezvolte
afaceri solide si pe principii sanatoase.

Marius va aborda teme precum creativitate si inovatie, tipuri de antreprenori, cele 4 functii antreprenoriale, atributele antreprenorului, rolul echipei, capcane in antreprenoriaat, rolul ideilor de afaceri, analiza resurselor de capital necesare afacerii sau strategii si resurse de crestere.

Avand in vedere experienta si expertiza lui Marius Ghenea, acesta este un masterclass la care merita sa participe atat cei care doresc să pună in aplicare o idee de business, fondatorilor de companii care sunt
in crestere, ci si cei care au business-uri cu probleme sau in restructurare, precum si managerilor cu experienta, interesati de crestere si surse de finantare.

La finalul sesiunii, Marius va raspunde la intrebari punctuale adresate de catre public. La final vei primi si o lista de articole, carti, site-uri de unde poti aprofunda termenii, notiunile si instrumentele oferite, cat si o serie de instrumente pe care le vei putea folosi de a doua zi in activitatea ta antreprenoriala.

Vino și tu la Masterclass-ul susținut de Marius Ghenea la Cluj Business Days! Pentru a te înscrie, este necesar să achiziționezi un tichet business starter, care îți va permite accesul și la conferințele și sesiunile de antreprenoriat de la Cluj Business Days 2019. În plus, vei primi informații care te vor ajuta să îți dezvolți afacerea, acces la prezentările și recomandările oferite de aceștia și sfaturi de la peste 100 de experți în diferite domenii - antreprenoriat, management, leadership, oameni de business care au reușit cu afacerile lor. 

 

Vezi mai multe articole din categoria: Business Days
Etichete: Marius Ghenea