Program de accelerare pentru startup-uri din industria software – IBM Global Entrepreneur

Program de accelerare pentru startup-uri din industria software – IBM Global Entrepreneur

De ce IBM a dezvoltat programul IBM Global Entrepreneur? 

Știm că lucrând cu companii de tip "startup" putem genera o schimbare și știm că sistemele din zilele noastre sunt infuzate cu inteligență. Oportunitatea de a aplica tehnologia informației la infrastructura fizică deschide noi piețe pentru industria IT. 
Noi tehnologii crează scenariul perfect pentru antreprenorii inovativi care pot juca un rol major. Cu viziunea unică a IBM pentru a construi  o planetă mai inteligentă, ne dorim să lucrăm împreună cu antreprenori care împart aceeași viziune și doresc să colaboreze cu noi pentru a adresa aceste noi oportunități. 

Cum facem acest lucru? Programul IBM Global Entrepreneur oferă produsele, platformele, oamenii si promoțiile care vă pot ajuta să extindeți dimensiunea și acoperirea companiei dumneavoastră, și să deveniți și mai competitivi. 

Cerințe: Companie privată, mai tânără de cinci ani și activ implicată în crearea de produse sau servicii bazate pe software. 

Care sunt beneficiile oferite participanților la acest program? 

IBM Global Entrepreneur oferă sprijin și resurse în zonele în care aveți cea mai mare nevoie: 

1. Software la dispoziția dumneavoastră fără costuri: 
Accesati produse software din portofoliul middleware al IBM (Information Management, Lotus, Rational, Tivoli si WebSphere) și folosiți aceste produse pentru demonstrații, evaluare, dezvoltare de aplicații comerciale, testare și în scopuri educaționale. 
Software în cloud in mod gratuit: IBM face echipă cu Amazon Web Services și Novell pentru a oferi aces la IBM DB2 Express-C si IBM WebSphere sMash Amazon Machine Images. 
Manageri de resurse "People Project": Obțineți suport unu -la -unu de ghidare prin toate etapele de dezvoltare ale proiectului dumneavoastră. 

2. Mentori: Socializați la evenimentele SmartCamp din întreaga lume și cunoașteți noi persoane care vă pot ajuta să vă dezvoltați afacerea. 
IBM Industry Insights: Accesul la educație care vă ajută să înțelegeți mai bine clienții enterprise. Promovarea companiei.   

3.Vizibilitate

Ca participant la agenda IBM Smarter Planet, veți avea un avantaj competitiv major. Prin IBM Global Entrepreneur directory vă veți promova compania și veți prezenta soluțiile inovative pe care le lansați pe piață.

Doriți mai multe detalii? Participați la Cluj Business Days/ 9-10 iulie! Inscrieri aici.

Pentru a afla mai multe detalii despre program vă rugăm să o contactați pe colega noastră Codruța Nicolescu: codruta.nicolescu@businessdays.ro  +40-741-163700 

Vezi mai multe articole din categoria: Antreprenoriat & Intraprenoriat
Etichete: