La revedere solutiilor clasice de finantare, bun venit tehnologiilor fintech!

La revedere solutiilor clasice de finantare, bun venit tehnologiilor fintech!

Micul antreprenor intampina in afacerea sa multe si marunte dificultati. De la gasirea spatiului pentru afacere, birocratia necesara desfasurarii activitatii, situatiile cu furnizorii, necesarul de marfa, pana la accesarea unor solutii financiare care sa ii ajute in dezvoltarea business-ului.

Care sunt barierele pe care micii antreprenori le intalnesc in accesarea unei finantari? Cum pot depasi impasul financiar cu care se confrunta? Cum pot beneficia de solutii financiare care sa ii ajute in desfasurarea activitatii?

Exista o solutie!

 

CUPRINS

Despre ce vei afla daca citesti acest articol:

  1. Accesul la finantare pentru micii antreprenori
  2. Solutii prin care antreprenorii isi pot dezvolta afacerea
  3. Despre Omnicredit, platforma 100% dedicata micilor antreprenori
  4. Produsele Omnicredit si cum functioneaza
  5. Avantaje servicii Omnicredit
 

CONTEXT

Esti un antreprenor pasionat de ceea ce face si, ca orice alt mic antreprenor iti doresti sa te dezvolti, sa oferi mai multa flexibilitate partenerilor, sa scurtezi procesul de incasare a facturilor, sa ai timp si disponibilitate pentru business-ul tau.

Un studiu al modalitatilor de finantare la care au apelat micii antreprenori pe parcursul ultimul an de activitate ne arata ca un procent de 72% dintre microcompanii au apelat la autofinantare pentru dezvoltarea companiei. Stim ca, de cele mai multe ori, in cazul micilor antreprenori, bugetul companiei se confunda cu bugetul personal.

Atunci cand un antreprenor investeste propriile resurse pentru dezvoltarea afacerii, lucrurile devin impovaratoare.

 
C1
 
C2
 
C3
 

Care sunt solutiile de finantare la care tu, ca antreprenor, poti apela?

Care sunt solutiile de finantare la care tu, ca antreprenor, poti apela?

 

Prima varianta care iti vine in minte este o clasica solutie de finantare, un imprumut bancar! Simplu si rapid. Sau nu. Pe langa drumul catre o sucursala apropiata exista si o gramada de acte pe care trebuie sa le strangi, cateodata chiar cu sudoarea fruntii. Telefonezi contabilului, insa acesta este ocupat cu calculul pentru taxele anuale, obtii o amanare de la banca, dar in timpul acesta ai totusi nevoie de cash flow in firma, rascolesti documentele de acum 3 luni, insa nu te pricepi exact sa identifici actul cu pricina pe care consultantul bancar ti l-a solicitat in mod special. Dupa cateva saptamani cand ai reusit sa strangi documentele necesare, le depui si astepti pentru o raspuns uneori chiar si 3 saptamani. Atunci te convingi ca nu este deloc usor sa accesezi o finantare clasica.

Cea de-a doua varianta: crowdfunding sau business-angels. Da, dupa ce rascolesti internetul in cautarea unei solutii, aflii de aceste doua modalitati prin care ti-ai putea finanta afacerea. Esti incantat de crowdfunding, dar ce inseamana asta? Care este timpul de asteptare? Cum poti convinge o terta persoana ca afacerea ta poate deveni profitabila? Usor, usor renunti la idee si gandul iti fuge la business-angels. Dar unde sa ii gaseasti pe acesti oameni potenti financiar? Afacerea are nevoie de bani acum, altfel risca sa isi amane activitatea.

Mai trece o saptamana si din discutie in discutie, aflii de la un partener de-al tau despre o solutie care poate fi adaptata nevoilor tale de business. Omnicredit.ro: prima platforma fintech din Romania de finantare online, in timp real pentru micii antreprenori.

 
S1
 
S2
 
S3
 
OMNICREDIT

 

Cu ajutorul platformei Omnicredit, poti avea acces la lichiditati la un touch-screen distanta, serviciile companiei fintech oferind Diversitate (8 produse financiare distincte), Rapiditate (30 se secunde pentru intregistrare, 1 ora pentru decizia de finantare, 8 ore banii in cont, pentru sumele standard de pana la 25.000 lei), Flexibilitate, Suport si Experienta. De la inrolarea pe platforma, prin crearea unui cont de client, la transmiterea documentelor pana la procesul de analiza si semnarea contractului, intregul proces de finantare este construit astfel incat sa fie cat mai putin solicitant, cat mai digitalizat, cat mai rapid.

Cu o simpla accesare a platformei www.omnicredit.ro, vei descoperi cum iti poti incasa facturile la termen mai repede ( prin servicul de Factoring), cum poti scapa de teancurile adunate de bilete la ordin si instrumente CEC din sertarul roll-box-ului (prin serviciul de Scontare) si, in plus, poti accesa si o microfinantare, pentru investitii.

Nimic mai simplu, nu-i asa?

Daca ti-am starnit indeajuns curiozitatea, daca detii facturi si vrei sa iti incasezi mai rapid banii pentru serviciile prestate; daca detii Bilete la ordin sau Bilete CEC cu termen de plata in viitor si mapa in care le „colectionezi” devine neincapatoare, sau daca ai nevoie capital de lucru pentru cheltuieli diverse, atunci Omnicredit este solutia!

Beneficiaza si tu de solutiile digitalizate, pe care le-au accesat peste 1300 de utilizatori ai platfomei, antreprenori ca si tine, din orice domeniu de activitate, din intreaga tara.

Vezi mai multe articole din categoria: Antreprenoriat & Intraprenoriat