Antreprenoriatul se poate invata!

Antreprenoriatul se poate invata!

Ai identificat o oportunitate in piata pe care vrei sa o fructifici? Ai deja o companie care poate stagneaza si pe care vrei sa o dezvolti intr-o piata foarte competitiva? Ai o idee de business pe care vrei sa o vezi materializata? Detii si conduci o companie care merge foarte bine dar simti ca ai putea sa aiba o evolutie inca si mai buna in viitorul apropiat?

Pentru astfel de situatii l-am invitat la București Business Days pe Marius Ghenea. Cu siguranta daca ai avut pana acum legatura antreprenoriatul romanesc, ai auzit de Marius Ghenea!

Sesiunea specială este insa in egala masura utilă antreprenorilor aflati la inceput de drum, dar si managerilor din companii de profil antreprenorial, care isi doresc sa inteleaga mai bine ce inseamna viziunea antreprenoriala si cum poate fi ea transpusa in practica de catre manageri competenti.

Partener in cadrul fondului de Venture Capital Catalyst Romania (3TS Capital Partners), antreprenor in serie si business-angel cu investitii de succes in Europa de Est, Marius Ghenea se afla in topul oamenilor de afaceri conform Forbes Romania.

Co-fondator al Venture Connect, o platforma de suport pentru antreprenori de tech start-up si investitori, el s-a implicat in multe activitati educationale, fiind profesor de Antreprenoriat, Inovatie si New Business Ventures in cadrul Maastricht School of Management, programul Executive MBA, de asemenea a fost co-organizator al School for Startups Romania, prima scoala de antreprenoriat din sud-estul Europei si este unul dintre fondatorii programului BusinessDrive pentru antreprenori si manageri.

Este cunoscut ca unul dintre invitatii permanenti din cadrul emisiunii “Arena Leilor”. Marius Ghenea este in plus si autorul primei carti romanesti de antreprenoriat, intitulata Antreprenoriat - Drumul de la Idei catre Oportunitati si Succes in Afaceri.

In Masterclass Intensiv de Antreprenoriat cu Marius Ghenea vom avea parte de cateva lectii de baza despre antreprenoriat, tocmai pentru a-i ajuta pe cei la inceput de drum sa progreseze si sa-si dezvolte afaceri solide si pe principii sanatoase.

Marius va aborda teme precum creativitate si inovatie, tipuri de antreprenori, cele 4 functii antreprenoriale, atributele antreprenorului, rolul echipei, capcane in antreprenoriat, rolul ideilor de afaceri, analiza resurselor de capital necesare afacerii sau strategii si resurse de crestere.

Vei afla componentele cheie ale unei afaceri inca din etapa startup dar si pe parcursul acesteia si modul in care ele se intrepatrund pentru a cladi un business durabil, profitabil, solid, de succes.

La finalul sesiunii, Marius va raspunde la intrebari punctuale adresate de catre public.

La final paritcipantii vor primi si o lista de articole, carti, site-uri de unde poti aprofunda termenii, notiunile si instrumentele oferite, cat si o serie de instrumente pe care le vei putea folosi de a doua zi in activitatea ta antreprenoriala.

Despre autor:

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiți" atunci când se ivește oportunitatea. Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României. Astăzi Călin coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club și este fondator a mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională:SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game, De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială, Școala Alfa - Sistemul ALFA de dezvoltare personală și auto-educație.

Vezi mai multe articole din categoria: Antreprenoriat & Intraprenoriat