Ești pregătit pentru transformarea digitală?

Ești pregătit pentru transformarea digitală?

Potrivit Microsoft, transformarea digitală înseamnă să ne reimaginăm cum putem aduce împreună oamenii, datele și procesele. O strategie de transformare digitală care se axează pe acești trei piloni ne va ajuta să creăm valoare pentru clienți și să ne păstrăm  avantajul competitiv într-o lume digitalizată.

Dincolo de aceste lucruri, transformarea digitală presupune și o schimbare la nivel de cultură organizațională, o îmbrățișare a unor abordări noi, o permanentă  evoluție către practici moderne, încă în curs de definire.

Transformarea digitală implică, de asemenea, o schimbare a stilului de conducere, a modurilor tradiționale de gândire, în favoarea inovației și a unor modele noi de business. Prin încorporarea celor mai noi tehnologii digitale, se dorește a îmbunătăți experiența angajaților companiei, și a clienților, furnizorilor, partenerilor și a acționarilor acelei companii.

Acest subiect - Digital transformation: Retooling business for a new age  – va fi dezbătut în cadrul primei conferințe din cea de-a doua zi Business Days București:

 • Iata câteva ântrebări la care vor încerca să ofere răspunsuri prezentarile speakerilor:
 • Care sunt cele mai importante transformari digitale care afecteaza acum societatea?
 • Cum schimbă transformarea digitala business-urile noastre?
 • Cum ne pregătim business-urile pentru transformarea digitala?
 • Ce tool-uri putem digitale putem folosi pentru a ne îmbunătăți afacerile?
 • Cum putem profita la maxim de aceste oportunitati si cum putem trece mai usor peste provocari?
 • Cum influenteaza noile tool-uri creșterea sau dispariția afacerilor?
 • Cum influenteaza digitizarea marketingul?
 • Cum influenteaza noile tool-uri digitale domeniul Ospitalitatii?
 • Cum comunicăm in echipă odată cu transformarea digitala?
 • Cum influentează tool-urile digitale alegerea clientilor si validarea partenerilor potriviti pentru afacerea mea?
 • Cum imi protejez datele sensibile de potentialele atacuri atunci cand vine vorba de transformarea digitala?

Speakerii prezenți în această conferință sunt Sergiu Neguț, Cristian China-Birta, Dragoş Petrescu, Mihai Bonca, Bianca Grip, Alin Gherman, Cosmin Vîlcu, Mariana Brădescu și Ruxandra Bandila.

Te asteptăm alături de noi pentru că în ciuda unei posibile demonetizări a termenului de „transformare digitală”, datorată folosirii aproape în orice context, această sintagmă va determina regândirea rolului și impactului tehnologiilor IT în viața noastră, în afacerea noastră și în experiențele noastre de  fiecare zi.

Despre autor:

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiți" atunci când se ivește oportunitatea. Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României. Astăzi Călin coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club și este fondator a mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională:SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game, De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială, Școala Alfa - Sistemul ALFA de dezvoltare personală și auto-educație.

 

Sursa foto: Photo by Christopher Gower

Vezi mai multe articole din categoria: Antreprenoriat & Intraprenoriat