Cum sa-ti pornesti si sa-ti finantezi afacerea

Cum sa-ti pornesti si sa-ti finantezi afacerea

Managementul companiei adreseaza nevoile de planificare, finantare, raportare si analiza a performantei afacerii a doua categorii de stakeholderi: Echipa de management si Echipa operationala.

Prin planificarea si finantarea corecta a afacerii, se pot indeplini obiectivele strategice si operationale ale companie. Crestere viteza de planificare si monitorizare a cheltuielilor (bugetare & previzionare), se imbunatateste procesul de mangement al investitiilor, crestere eficienta si se reduce durata de planificare, aprobare, forecast (previzionare) si urmarire in procesul de management al investitiilor, se automatizeaza modelul integrat de planificare si urmarire si  este optimizata raportarea operationala prin rapoarte de monitorizare “planificat” vs. “actual” vs. “prognozat.

in cadrul sesiunii speciala [Antreprenoriat] 3 - Planificarea si Finantarea afacerii, am invitat patru specialisti cu o vasta experientp in sfera antreprenoriala care vor raspunde la provocari ca:

• Managementul riscului - cum construiesti provizioane, cum bugetezi instabilitatea, rezerve pentru a face fata problemelor si provocarilor
• Trandurile economice in 2019 - 2020
• Diagnosticarea unei crize iminente
• Gestionarea cresterilor exponentiale - de exemplu falsa seniorizare din IT
• Optimizarea managementului financiar  
• Strategia genereaza bugetul sau bugetul conditioneaza strategia
• Care sunt indicatorii cheie pe care sa-i urmaresti
• Cand si cum intervii in executarea bugetului
• Cum validezi fezabilitatea bugetului in contextul pietei, economiei si provocarilor sociale din regiunea in care activezi
• Managementul cash-flow-ului, solutii de optimizare, solutii de redresare
• Finantarea: de ce, cand si cum sa apelezi la ea?
• Instrumente moderne de planificare si management financiar
• Care sunt cele mai des intalnite erori de management financiar? Cum le poti evita?
• Trenduri moderne in planificare, forecasting si management

Cei patru invitati sunt:
DANIEL TANASE - CEO, Adviser
Daniel este antreprenor, pasionat de dezvoltarea afacerilor, autor a doua carti de educatie financiara, gazda Podcastului Finante FM si in prezent conduce dezvoltarea afacerilor Kelermedia, singura companie din România care ofera cu adevarat solutii de strategie, productie de continut si campanii axate strict pe social media.

ADI PLOSCARU - Trainer si Consultant in finantarea afacerii, AP DEVELOP 4EX
Adi si-a inceput activitatea in industria financiar-bancara acum 15 ani, contribuind ca specialist şi manager la formarea şi dezvoltarea echipelor de experţi din departamentele de operaţiuni, analiza şi restructurare credite, in BRD şi ING Bank. A coordonat şi implementat proiecte de eficientizare a proceselor interne pentru a imbunataţi experienţa clienţilor cu banca, in ING.
 

EUSEBIU BURCAS - Fondator, Burcash - Managementul Banilor
Are o experienta de peste 20 ani in management si vanzari, s-a dedicat consultantei de management din anul 1999. Ca si trainer a livrat peste 6.000 de ore de training de vânzari, management si leadership. in calitate de consultant a consiliat peste 150 de companii in proiecte de optimizare a vânzarilor, alinierea proceselor interne si cresterea accelerata a profitului.
De asemenea ofera consiliere pentru proprietarii de afaceri in ce priveste strategiile de exit si managementul averii personale. in prezent de Eusebiu este implicat exclusiv in gestionarea primului program independent de educatie financiara din Romania: BurcashTM – Managementul Banilor

MARIUS GHENEA - Business Angel, Venture Capital Catalyst Romania
Partener in cadrul fondului de Venture Capital Catalyst Romania (3TS Capital Partners), antreprenor in serie si business-angel cu investitii de succes in Europa de Est, Marius Ghenea se afla in topul oamenilor de afaceri conform Forbes Romania.

Asadar, te asteptam la o sesiune memorabila in care la final vei avea acces nu doar la prezentarile speakerilor, ci si la o lista de articole, carti, site-uri de unde poti aprofunda termenii, notiunile si instrumentele oferite de speakeri in asa fel incat vei putea folosi aceste instrumente din urmatoarea zi in activitate.

Despre autor:

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiți" atunci când se ivește oportunitatea. Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României. Astăzi Călin coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club și este fondator a mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională:SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game, De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială, Școala Alfa - Sistemul ALFA de dezvoltare personală și auto-educație.
 
Vezi mai multe articole din categoria: Antreprenoriat & Intraprenoriat