Sesiune de dezvoltare personală 7 - Process communication

Conectati-va, motivati, cuceriti, vindeti prin comunicarea adaptata la personalitate

#FORMAT

Sesiunile de dezvoltare personala matinale sunt sesiuni interactive de 60 de minute care se desfasoara inainte de inceperea programului evenimentului si care au rolul de a ajuta antreprenorii si managerii sa fie mai eficienti, mai productivi, mai echilibrati, mai sanatosi, mai fericiti si nu in ultimul rand mai plini de energie si vitalitate.

#AUDIENTA

Aceste sesiuni se adreseaza tuturor participantilor la eveniment. Locurile sunt limitate si necesita o preinregistrare la fiecare sesiune, pentru a te asigura ca vei prinde loc. Se desfasoara mai multe sesiuni in paralel si poti alege sa participi la una din aceste sesiuni.

#TEMA si CONTEXT

 • Ce se intampla cand exista chimie personala intre persoane ? Care sunt aspectele dovedite stiintific ale atractiei si respingerii spontane intre persoane ? Cu aplicatie concreta in Vanzari si Marketing, in formarea echipelor, motivare, managementul performantei, comunicare publica si politica.
 • Workshop-ull ne ofera cateva chei pentru a ne plasa pe aceeasi lungime de unda cu interlocutorul nostru, in functie de tipul de personalitate. Prin observatie si ascultarea limbajului putem invata trei lucruri despre el : sursele motivării lui, modul de comunicare preferat şi modalităţile sale de a gestiona stresul.
 • Initiere in modelul de personalitate cu cea mai puternica baza stiintifica, utilizat de NASA in formarea echipelor de astronauti, de oameni politici in campaniile electorale, de sute de companii internationale si peste 1 milion de oameni din toata lumea - oriunde relatia dintre doua persoane trebuie sa atinga calitatea maxima.

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

 • Cum se explica stiintific “chimia personala”
 • Ce tipologii de personalitate putem intalni in viata de zi cu zi
 • Care sunt elementele lor definitorii.
 • Cum le putem identifica pe baza de observatii si ascultarea limbajului
 • Cum putem interveni pentru a construi o relatie armonioasa cu fiecare tipologie, si in special cu cele dificile pentru noi.

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

 • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii
 • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
 • instrumente, exercitii, sfaturi, ghiduri menite sa te faca mai fericit, mai echilibrat, mai sanatos, mai productiv, mai informat
Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Business Transformation Advisor, iQuest Consulting

Ciprian este specializat în transformarea organizațiilor și în dezvoltarea liderilor care conduc procesele de schimbare. Are 20 ani de experiență în dezvoltare organizațională, strategie și conducerea schimbării. Are o activitate bogată de trainer, având la activ 500 de manageri formați în agilitate organizațională, și 800 de manageri și experți în Process Communication Model®.

Citeste mai mult