Sesiune de dezvoltare personala 3 - Cum sa creezi continut viral?

#FORMAT

Sesiunile de dezvoltare personala matinale sunt sesiuni interactive de 60 de minute care se desfasoara inainte de inceperea programului evenimentului si care au rolul de a ajuta antreprenorii si managerii sa fie mai eficienti, mai productivi, mai echilibrati, mai sanatosi, mai fericiti si nu in ultimul rand mai plini de energie si vitalitate.

Pe parcursul celor 60 de minute, participantii vor afla secretele muncii in echipa. De la ingrediente si formule matematice pana la exemplificarea practica a lor. 
Relationare, incredere, strategie, colaborare, cunoastere si comunicare sunt doar cateva din ingredientele ce stau la baza muncii in echipa. 

#AUDIENTA

Aceste sesiuni se adreseaza tuturor participantilor la eveniment. Locurile sunt limitate si necesita o preinregistrare la fiecare sesiune, pentru a te asigura ca vei prinde loc. Se desfasoara mai multe sesiuni in paralel si poti alege sa participi la una din aceste sesiuni.

#CONTEXT SI INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri speakerii

Toți creatorii de conținut, marketerii online, dar și utilizatorii obișnuiți se întreabă: cum faci un viral? Cum faci un clip/postare/mesaj să fie distribuit și redistribuit de sute, mii sau sute de mii de ori?
Cu cât înțelegi mai bine motivele fundamentale pentru care oamenii dau like/share la un anumit conținut, cu atât îți va fi mai ușor să anticipezi și să te folosești de psihologia colectivă a internetului.

  • Ce tip de conținut apreciază oamenii?
  • Cu ce mesaje rezonează?
  • Care sunt principiile care stau la baza creării de conținut viral?

​# RESURSE

Toti participantii la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

  • instrumente, exercitii, sfaturi, ghiduri menite sa te faca mai fericit, mai echilibrat, mai sanatos, mai productiv, mai informat

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Fondator, Kiwi Agency

Pasionat fiind de marketing, in 2013, a infiintat agentia Kiwi Agency, care ofera servicii integrate de promovare a companiilor. La momentul actual este agentia cu cele mai bune rezultate din vestul tarii.

Citeste mai mult