CONFERINȚA 2 - Smart living. Smart business. Smart City

#FORMAT

Conferintele sunt manifestari formate din 7 prezentari inspirationale de cate 12 minute, sustinute de antreprenori de succes, manageri din companii de top, experti si profesionisti cu experienta de peste 10 ani, cu reputatie profesionala impecabila si cu o viziune moderna asupra trendurilor si tendintelor care redeseneaza economia si societatea. Aceste prezentari inspirationale au rol motivational, prezinta diverse perspective si se axeaza pe trenduri, tendinte, analize, prezentarea oportunitatilor si problemelor pe care le releva schimbarile generate de aceste trenduri in mediul de business si in societate.

#TOPICURI

Temele conferintelor sunt axate pe trenduri, tendinte, impactul pe care le au acestea in mediul de business, modul in care aceste valuri de schimbare vor remodela economia si societatea, oportunitati, idei de afaceri, inovatie, tehnologie, digitalizare, modele de business de succes, cum poti avea succes in regiunea in care iti desfasori activitatea si cum sa faci fata la provocarile interne si externe care iti afecteaza sansa de a avea succes

#AUDIENTA target

Antreprenori si Manageri din companii mici si mijlocii, antreprenori la inceput de drum, profesionisti la inceput de cariera, tineri preocupati de viitorul lor

#TEMA si CONTEXT

România se aliniaza trendulului traitului SMART, insa viitorul ne pregateste o dezvoltare a acestei zone si în tara noastră. Dovadă stau mari orașe precum Alba Iulia, Sibiu, Oradea, care au dezvoltat proiecte de digitalizare a oraselor. Ce inseamnă SMART city si ce inseamna sa faci business SMART, cum ne putem dezvolta viata folosind tehnologia?

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

  • Ce înseamnă SMART city, SMART living, SMART business și ce resurse implică aceste noțiuni?
  • Cum ne afectează viața dezvoltarea tehnologică?
  • Cum ne apărăm libertatea individuală în SMART city?
  • Cum se adaptează regiunea Banatului la aceste tendințe?

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Founder & CEO, Life is Hard

Fondator al LIFE IS HARD - WORK SOFT – prima companie romaneasca de software listata la Bursa de Valori Bucuresti.

Citeste mai mult

Manager de comunicare proiect Alba Iulia Smart City 2018, Primaria Municipiului Alba Iulia

Liviu Stanciu este cel care se ocupă de comunicarea proiectului Alba Iulia Smart City. Are peste 10 ani de experiență în comunicare, atât pe partea editorială, cât și pe partea vizuală.

Citeste mai mult

Profesor asociat, Universitatea Politehnica București

Florin Nemțanu este conferențiar la Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Politehnica din București și la Facultatea de Management din cadrul SNSPA, Director al Programului de Master Sisteme Inteligente pentru Transporturi, vicepreședinte al Rețelei Asociațiilor ITS Naționale, membru al diverselor grupuri internaționale de lucru în domeniul sistemelor inteligente și mobilității.

Citeste mai mult

Co-Founder, PONY CAR SHARING

Demis Ghindeanu este CEO-ul si Co-fondator-ul companiei Pony Car Sharing, prima si cea mai mare companie de car sharing din Romania, infiintata la Cluj in anul 2015. Din anul 2017 Pony s-a lansat in Bucuresti si in 2018 in Alba Iulia. In prezent PONY are o flota de peste 160 de masini conduse de o comunitate de peste 20.000 de useri. Demis are o experienta de peste 15 ani in Marketing si Publicitate, fiind si CEO-ul agentie de publicitate Marks.

Citeste mai mult

Vicepresedinte, Consiliul Judetean Timis

Cei 15 ani de activitate profesională i-a desfășurat în domeniul managementului, dezvoltării de afaceri și dezvoltării județene.

Citeste mai mult

Viceprimar, Timisora

În prezent este viceprimarul orașului Timișoara. A absolvit în anul 2000 Universitatea Politehnica din Timișoara - Facultatea de Automatică și Calculatoare, Timișoara. Din 1999 până în prezent este Director programe la Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş. Are o serie de lucrări publicate sau prezentate în conferinţe.

Citeste mai mult

Președinte și profesor invitat la Consiliul Internațional ,

Domnul Hauenstein este preşedintele unei organizaţii internaţionale, profesor, coach şi trainer. În experienţa sa profesională, are ocazia să colaboreze şi să lucreze cu lideri, manageri de top, ambasadori şi alţi formatori de opinie. Este invitat să susţină cursuri la diverse universităţi internaţionale , masterclass-uri, conferinţe sau training-uri. Din anul 2000, este implicat constant în realizarea şi evaluarea calităţii proiectelor de cercetare.

Citeste mai mult

Fondator, Asociatia Smart City

Arhitect software și antreprenor, Dan este presedinte al Asociatiei Smart City si co-fondator Growceanu Angel Investment. Proiectele curente includ MultipleXity, Upgrade My City, Timisoara Startup Ecosystem și implementarea Parteneriatului pentru o Guvernare Deschisa la nivel local. Absolvent al facultăților de Economie și Administrare a Afacerilor și Automatică și Calculatoare, Dan și-a început cariera în mediul academic şi a continuat la scurt timp cu activităţi de antreprenoriat în sectorul IT şi antreprenoriat social, în domeniul oraşelor inteligente. Dan este fondator şi președinte al Asociației Smart City, organizaţie implicată în proiecte dedicate dezvoltării orașelor, proiecte care au misiunea de a îmbunătăţii calitatea vieţii cetăţenilor. “Îmi imaginez o lume a viitorului în care tehnologia este un mijloc prin care oamenii îşi desăvârşesc călătoria şi îşi găsesc împlinirea, dar cred că prosperitatea oraşelor de mâine este mai întâi legată de coeziunea oamenilor şi, mai apoi, de tehnologie.”

Citeste mai mult
Moderatori

Realizator emisiuni Radio-Tv, Trainer Public Speaking,

In prezent este trainer ANC specializat pe tehnica livrarii mesajului in discurs. De doi ani si jumatate formeaza public-speakeri, traineri, precum si persoane care sunt constiente de faptul ca nu pot transmite cunostinte si informatii daca nu stapanesc arta oratoriei, dictia si tehnicile de gestionare a emotiilor. De asemenea, este trainer certificat Persolog dupa modelul DISC, voice over la BTI, speaker si moderator permanent la Business Days de peste 3 ani.

Citeste mai mult

CEO, bizz.club Romania

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Citeste mai mult