Workshop 14 [HR] - Transformarea digitala a organizatiilor

#FORMAT

Workshop-urile sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile la care participa pana la 3 speakeri se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana in 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni.

#TOPICURI

 Transformarea digitala a organizatiilor, Tehnologizarea proceselor, Cloud, Automatizarea proceselor, Big Data, Analize compleze, Decizii fundamentate, Inovatii sustinute de tehnologie, Managementul schimbarii, Pregatirea culturii organizatiei pentru transformarea digitala

#AUDIENTA target

CEO, GM, Manageri si Directori de Resurse Umane, Specialisti si Experti in resurse umane, Consultati, Traineri, Antreprenori, Profesionisti, toti cei interesati de tema si subiect

#TEMA si CONTEXT

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

  • ce inseamna transformarea digitala a organizatiilor?
  • de ce este importanta tehnologizarea companiilor?
  • de ce este importanta automatizarea anumitor procese?
  • de ce este importanta crearea unei culturi are sa imbrace inovatia?
  • cum sa facem un management eficient al schimbarii in era digitala?
  • ce oportunitati releva transformarea digitala a organizatiilor?
  • ce amenintari scoate la suprafata aceasta transformare a organizatiilor? cum le tratam si le gestionam?
Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Consultant,

Cristian Nacu a fost 10 ani Partener şi şef al Reprezentanţei Enterprise Investors în România şi, de asemenea, a avut rolul de Senior Adviser al Presedintelui Enterprise Investors, cea mai veche şi una dintre cele mai mari firme de private equity din Europa Centrală şi de Est. Enterprise Investors administrează capital ce totalizează 2 miliarde de euro prin 8 fonduri. Cele mai importante investiţii conduse de Cristian Nacu în România până acum sunt în Macon Deva, Siveco şi Profi. Cristian Nacu este și președintele asociației fondurilor de private equity si venture capital SEEPEA. Inainte de Enterprise Investors, Nacu a lucrat pentru International Finance Corporation – divizia de investiții a Băncii Mondiale. A lucrat de asemenea și pentru Guvernul României, pentru care a administrat unul dintre cele mai mari portofolii de privatizare, finalizând 25 de privatizari. Motto: “Susținător pasionat al lucrului bine făcut”. Hobby-urile sale sunt legate de călătorii, colecționat ceasuri, lectură și filme.

Citeste mai mult

Country Manager, Answear.ro

Raluca Radu este Country Manager ANSWEAR.ro, Founder MTH Digital și Co-Organizator GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce din România.

Citeste mai mult

Psychologist, Senior Trainer and Consultant , Sfera Business

Florin are o experienta de peste 15 ani ca psiholog organizational, atat din postura de component al echipelor de Resurse Umane din diverse companii (ultima, si cea mai consistenta, de aproape 6 ani in Telekom Romania), cat si de pe pozitia de consultant extern pentru recrutare de talente, diagnoza si dezvoltare organizationala.

Citeste mai mult

Specialist Wordpress, Joe Web Design

Citeste mai mult
Moderatori

Managing Partner, Apimedia Training

Augusta are 16 ani de experienţă managerială şi peste 12 ani de experienţă în programe de pregătire profesională. În perioada 2000-2014 a activat în echipa Codecs, în calitate de Tutor, Trainer şi Partener Codecs. În prezent este Managing Partner al firmei Apimedia Training. Crezul Augustei este acela că, dezvoltarea personală și profesională a fiecăruia dintre noi, trebuie să fie continuă, dacă ne dorim performanță și rezultate sustenabile în tot ceea ce facem.

Citeste mai mult