Sesiune de dezvoltare personală 6 - Arc peste generații

#FORMAT

Sesiunile de dezvoltare personala matinale sunt sesiuni interactive de 60 de minute care se desfasoara inainte de inceperea programului evenimentului si care au rolul de a ajuta antreprenorii si managerii sa fie mai eficienti, mai productivi, mai echilibrati, mai sanatosi, mai fericiti si nu in ultimul rand mai plini de energie si vitalitate.

#AUDIENTA

Aceste sesiuni se adreseaza tuturor participantilor la eveniment. Locurile sunt limitate si necesita o preinregistrare la fiecare sesiune, pentru a te asigura ca vei prinde loc. Se desfasoara mai multe sesiuni in paralel si poti alege sa participi la una din aceste sesiuni.

#TEME

  • Nevoile fundamentale ale copilului si proiectia lor in echilibrul adultului.
- nevoile fundamentale ale copiiilor
- nevoile relationale ale copilului
- cum determină gradul lor de satisfacere gradul de echilibru si armonia adultului !
- work life balance

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

  • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii
  • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
  • instrumente, exercitii, sfaturi, ghiduri menite sa te faca mai fericit, mai echilibrat, mai sanatos, mai productiv, mai informat

Participa gratuit la aceasta sesiune completand formularul de mai jos.

 

Lista speakeri

, Make Up your business

A acumulat peste 10 ani de experienta in vanzari, avand curajul de a lucra inca din timpul facultatii. Este licentiata a Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Univ. Al. Ioan Cuza Iasi , dar a urmat si cursurile Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, a aceleiasi Universitati.

Citeste mai mult

Director Programe, Liga Studentilor Romani in Strainatate Olanda

Din cei 20 de ani pe care ii are, Ilinca si-a petrecut 8 ani in preajma dezbaterilor, fie ele dezbateri academice sau conferinte Model United Nations (MUN). Realizarile ei in domeniu includ numeroase competitii atat in Romania, cat si inafra, locul 7 in Top 10 Individual Speakers la Tilbury House Debate Tournment, Koln, Germania si titulul de titlul de coordonator al societii de MUN din cadrul Universitatii Amsterdam. Considera ca dezbaterile sunt cea mai utila si eficienta medota de a dezvolta gandirea critica a generatiei viitoare. Este in anul 2 la University of Amsterdam, studiaza Politics Psychology, Law and Economics si isi face specializarea in psihologie sociala.

Citeste mai mult

Partener fondator, Coaching Partners

Experiența profesională a lui Dan cuprinde peste 10 ani de activitate didactică universitară, în care a predat management, și 15 ani de management executiv în companii din diverse industrii, cu preponderență în proiecte mari de schimbare în condiții de criză.

Citeste mai mult