Workshop special 8 - Business Networking. Excelenta in generarea de oportunitati

Cui se adreseaza? - antreprenorilor, managerilor, profesionistilor, specialistilor, expertilor, celor care vor sa-si dezvolte abilitatile de business networking si sa cunoasca noi oportunitati

Modul de desfasurare? - microsesiuni de training si sesiuni de business networking

TEMA

Acest workshop este atipic, pentru ca este in acelasi timp o sesiune educationala si o sesiune de business networking. Daca te inscrii la acest workshop vei invata de la 3 experti in business networking si in setarea de conexiuni de business:

  • Ce este business networkingul?
  • De ce sa nu vinzi la o intalnire de business networking?
  • Care sunt ingredientele secrete pentru o intalnire de business networking?
  • Cum sa-ti construiesti o retea eficienta de contacte si conexiuni de business?
  • Cum sa intretii cu succes o astfel de retea?
  • Cum poti face reteaua de conexiuni sa genereze oportunitati pentru tine si afacerea ta?

Pentru a participa la acest workshop este nevoie de tichet de acces valid pentru evenimentul CEE Entrepreneurship Summit 2015 (poate fi si BASIC, PLUS, PREMIUM sau VIP).

INSCRIE-TE acum!
Investeste in dezvoltarea ta personala si profesionala! Fii mai bun decat competitia ta!

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Keynote Speaker , Trainer,

Filipe Carrera este speaker si trainer international de origine portugheza cu activitate in peste 50 de tari de pe 4 continente. A scris 6 carti traduse in 7 limbi (una dintre carti se gaseste si in Romania:NETWORKING – ghid de supravietuire pentru profesionisti) si sustine cursuri in cele mai prestigioase universitati din Portugalia, Spania si Romania. In orice training el aduce informatii, umor si o experienta internationala vasta.

Citeste mai mult

Manager de Dezvoltare , Bizz Club

Cu o experiență de peste 6 ani în networking, Bogdan Băbălău-Maghiar este Manager de Dezvoltare al bizz.club, cel mai mare club de afaceri bazat pe networking și educație din România. Bogdan este o persoană integră și responsabilă, care crede că relațiile pe care le dezvolți te definesc ca om și îți oferă un avânt în carieră și afaceri. Sustine seminarii si workshop-uri in tara cu scopul de a oferi participantilor o cunoastere mai buna a conceptului de networking si pentru a le oferi strategii care sa ii ajute sa stabileasca mai usor relatii profesionale de calitate.

Citeste mai mult
Moderatori

CEO, bizz.club Romania

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Citeste mai mult