Workshop 9 - Data driven online marketing

Cui se adreseaza? - antreprenorilor, managerilor de marketing si comunicare, specialistilor in online, celor preocupati sa inteleaga noile tendinte din marketing-ul online

Modul de desfasurare? - microsesiuni de prezentare urmate de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate

TEMA

DATA-DRIVEN MARKETING - Definitie: "Ansamblu al activităților, metodelor și tehnicilor care au ca obiect studiul cererii consumatorilor și satisfacerii acestei cereri cu produse și servicii" (DEX)

Participand la acest workshop vei putea afla:

 • ce este Data-Driven Marketing si prin ce difera ea de marketingul online clasic;
 • vei intelege prin studii de caz si exemple practice ce este un "customer journey" si vei deprinde notiuni de baza despre Data-Driven Marketing;
 • vei intelege cum sa generezi valoare;
 • vei intelege cum poti optimiza "customer journey"
 • vei intelege de ce sa alegi Data-Driven Marketing
 • care sunt componentele de baza ale unei strategii de Data-Driven Marketing
 • poti sa intelegi si alte modalitati, mult mai profunde, de a afla cine sunt clientii tai cu adevarat
 • poti sa inveti sa optimizezi procesul
 • intelegi de ce este importanta segmentarea
 • intelegi cum sa repartizezi in mod eficient bugetele de marketing digital si de ce
 • intelegi care din clientii tai merita mai multa atentie si de ce
 • intelegi care sunt principalele obiective ale Data-Driven Marketing: minimizarea costului de achizitie al unui client si maximizarea "customer life-time value"
 • vei intelege cat este de importanta customizarea contentului si segmentarea pentru succes
 • vei intelege principiile sanatoase ale unei campanii de "conversion management"
 • vei intelege care sunt principiile de succes pentru campanii de email marketing
 • vei intelege de ce este important managementul contactelor si de ce nu mai este de imaginat ca astazi cei care deruleaza campanii online sa nu aiba un sistem CRM

Pentru a participa la acest workshop este nevoie de tichet de acces PLUS (o zi sau ambele zile) sau PREMIUM (o zi sau ambele zile).

INSCRIE-TE acum!
Investeste in dezvoltarea ta personala si profesionala! Fii mai bun decat competitia ta!

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Owner, Netlogiq

Adrian Ilovan se ocupa de de web si marketing online din anul 2000, timp în care a participat în cadrul Netlogiq la peste 450 de proiecte de dezvoltare si promovare. Rolul sau este de specialist in cresterea ratei de conversie in ecommerce si site-uri de servicii. Este prezent ca trainer si speaker la evenimente de marketing si promovare online.

Citeste mai mult

Fondator, GripAds

Este cunoscuta in lumea de afaceri ca managerul care a dus proiectul online www.tocmai.ro din faza de start-up pana in top 3 site-uri din Romania. Momentan, in calitate de Expert Online, ajuta proiectele românești din zona de tehnologie sa cucerească piata globală împreună cu echipa sa din cadrul agenției de digital - GripADs. Bianca contribuie activ la educarea mediului de afaceri din Romania, astfel o regăsim pe scenele evenimentelor de top de business & digital, atat din Romania, cat si in Europa.

Citeste mai mult

Fondator, Conversion Academy

Ciprian Soleriu este trainer, speaker si expert pe domeniul cresterii vanzarilor online. Misiunea lui este sa ajute 1.000.000 de oameni sa vanda mai mult si sa isi creasca afacerile folosind instrumente online si strategii de psihologie si marketing bine tintite.

Citeste mai mult

Industry Manager, Google

Elisabeta are peste 10 ani de experienta in vanzari si marketing, dezvoltare business si training. Ea este de aproape un an Industry Manager la Google, in prealabil ocupand pozitii de conducere in Xerox si Microsoft. Ea detine un Doctorat in sociologie si Masterat la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti.

Citeste mai mult

CEO, AppCenter Technologies

Valentin Nagacevschi are o experienta de 13 ani in Telecom, unde a lucrat pentru Telemobil si Cosmote. In aceasta perioada, el a implementat proiecte IT si Software, cea mai inalta functie fiind de CIO (Chief Information Officer), detinuta 3 ani. In 2004, primele aplicatii mobile disponibile pentru descarcat din Romania au fost lansate de Telemobil (Zapp) sub semnatura sa. La ora actuala Valentin este CEO si co-founder la AppCenter Technologies, o agentie de mobile marketing, cu peste 40 de aplicatii de business publicate pe IOS si 50 pe Android.

Citeste mai mult
Moderatori

Senior Partner & Digital Director, Loopaa, Loopaa Marcom

Călin Biriș este Senior Partner & Digital Director în cadrul agenției de marketing Loopaa Marcom, din Cluj-Napoca. De asemenea, este fondatorul Online Mastery, cel mai complex program online din România despre Marketing Online. Călin a susținut peste 100 de workshop-uri pregătind pe Marketing Online mii de antreprenori și specialiști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul Românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniși în marcom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca unul dintre cei mai remarcanți 30 de tineri sub 30 de ani din România. Mai multe detalii despre Călin poți afla pe www.calinbiris.ro.

Citeste mai mult