Entrepreneurship for the future

Cui se adreseaza? - antreprenorilor, celor care covheteaza cu ideea de a porni pe calea antreprenoriatului

Modul de desfasurare? - workshop cu aplicabilitate practica

TEMA

Acest workshop isi doreste sa exploreze 4 strategii inovative si eficiente pentru a lansa, a creste sau a revigora o afacere, o idee sau un brand.

Aceste strategii provin din modele inovative de business recente, care sunt utilizate din ce in ce mai mult de catre marile corporatii de succes la scara globala.

Toate aceste strategii sunt conectate cu un mindset specific, pe care cei care vor sa devina atreprenori de succes ar fi bine sa-l dezvolte. Acelasi mindset a fost utilizat de catre marile genii din trecut, atat in economie cat si in domenii artistice.

Workshopul este dresat in primul rand antreprenorilor si celor care vor sa devina atreprenori, dar poate fi foarte util si celor care cocheteaza cu ideea ca in viitor sa incerce calea antreprenoriatului. Utilitatea workshopului are relevanta si celor care doresc sa-si dezvolte cultura antreprenoriala.

Cei care vor participa la workshop vor primi informatii valoroase despre:

  • cum sa transformi o idee intr-o realitate antreprenoriala?
  • cum sa raspunzi nevoilor in continua schimbare ale pietei globale?
  • cum sa lansezi un nou brand?
  • cum sa revigorezi sau sa dezvolti afacerea ta?

In cadrul workshopului vor fi descrise urmatoarele strategii:

  1. Lean Canvas and Business Model
  2. Strategia Oceanului Albastru
  3. Strategia RIA
  4. Strategia NetBuilt

Daca continui sa faci lucrurile in acelasi fel, vei obtine aceleasi rezultate. Albert Einstein

 

Pentru a participa la acest workshop este nevoie de tichet de acces valid pentru evenimentul CEE Entrepreneurship Summit 2015 (poate fi si BASIC, PLUS, PREMIUM sau VIP).

INSCRIE-TE acum!
Investeste in dezvoltarea ta personala si profesionala! Fii mai bun decat competitia ta!

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Leadership Conductor si Trainer,

Giorgio Fabbri este un muzician (dirijor de orchestră, interpret şi compozitor), trainer expert în dezvoltarea leadership-ului şi profesor adjunct la Universitatea din Ferrara. Experienţa sa reuneşte cunoştinţele din muzică, management şi training. A condus şi interpretat în cadrul a sute de evenimente muzicale din toată lumea (Italia, Europa, Japonia şi SUA), alături de artişti precum Luciano Pavarotti, Mirella Freni, Carla Fracci.

Citeste mai mult
Moderatori

Managing Partner, BRUMM

Cu peste 17 ani de experienta in piata de training & consultanta, antreprenor, trainer si consultant, experienta in designul si conducerea programelor de training si dezvoltare HR, in companii private, servicii publice si administratie, in domeniile: comunicare, dezvoltarea echipei, leadership, abilitati manageriale, vanzari si customer delight, managementul schimbarii si al tranzitiilor, negociere.

Citeste mai mult