Workshop 3 - Gestionarea riscurilor

Cui se adreseaza? - antreprenorilor, factorilor de decizie, profesionistilor

Modul de desfasurare? - sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate

TEMA

In vremuri schimbatoare, puternic afectate de presiuni din partea mediului economic, social si politic, problemele si schimbarile necesare pentru adaptarea la noi cerinte si conditii de piata duc afacerile mult in zona de riscuri, astfel ca acest subiect este unul foarte de actualitate.

Participand la acest workshop poti afla mai multe:

  • cum poti sa te protejezi de riscurile pe care le presupune derularea unor relatii parteneriale cu clienti si furnizori
  • care sunt riscurile de produs si servicii si cum te pot proteja
  • cum sa rezolvi in mod eficient problemele care inerent vor aparea
  • care sunt cele mai bune strategii de evitarea conflictelor
  • cum sa te pazesti de riscuri in relatia cu institutiile statului
  • cum sa te pazesti de riscurile care deriva din relatiile angajat-angajator
  • cum sa implementezi cu succes o strategie de schimbare in organizatie
  • cum sa-ti dezvolti o cultura organizationala care sa accepte schimbarea ca o noua constanta in viata de zi cu zi a companiei

Pentru a participa la acest workshop este nevoie de tichet de acces PLUS (o zi sau ambele zile) sau PREMIUM (o zi sau ambele zile).

INSCRIE-TE acum!
Investeste in dezvoltarea ta personala si profesionala! Fii mai bun decat competitia ta!

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Area Manager, Aon, Cluj

Din mai 2012, Mircea Baciu este Area Manager Cluj la Aon România,biroul local al Aon plc, liderul mondial al furnizorilor de servicii de management al riscului, brokeraj de asigurări și reasigurări, și consultanță de resurse umane.

Citeste mai mult

Manager General, Acces Investments

Dana Ghinet este absolventa MBA Open University Business School, Manager la Acces Project Investments (solutii strategice pentru afaceri – www.accesarefonduri.ro sau www.acces-investments.eu). Cu o experienta de 10 ani in coordonarea activitatii de scriere si implementare de proiecte cu finantare nerambursabila, Dana a ajutat peste 200 de firme sa aiba proiecte castigatoare, cu o valoare eligibila a proiectelor de peste 100 de milioane de euro. La momentul de fata, Dana pune accent pe serviciile de consultanta strategica si consultanta antreprenori, fiind convinsa de valoarea adaugata a acestor servicii precum si de potentialul ridicat al mediului de afaceri romanesc pe aceste doua directii majore. Dana este de asemeni manager la Hambarul lu’Eustache (solutii pentru nutritie animala – www.fainadepeste.ro sau www.nutritie-animale.ro) si Presedintele Asociatiei Umanitare “Ajutam impreuna in fiecare zi”(www.ajutamimpreuna.ro)​

Citeste mai mult

Senior partner, Biroul Cluj, CITR

Este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Babes Bolyai Cluj Napoca, coordoneaza 3 echipe de caz si are o experienta de 8 ani in insolventa. Peter s-a alaturat echipei CITR in 2010. Este pasionat de lectura, pescuit si sport.

Citeste mai mult

Avocat, Tundrea & Asociatii

Avocat partener al casei de avocatura Tundrea & Asociatii din Timisoara, Vlad Haidau, este un tanar avocat a carui cariera a inceput si s-a dezvoltat in cadrul acestei case de avocatura, axandu-si activitatea pe probleme de drept societar, organizatii nonguvernamentale precum si contencios administrativ si fiscal. Acesta si-a concentrat eforturile in permanenta pentru gasirea de solutii flexibile si practice adaptate nevoilor tinerilor intreprinzatori din zona de vest a tarii. Echipa de avocati Tundrea si Asociatii are o lunga relatie de colaborare cu firme de prestigiu - prin specializarea sa in domeniile societati comerciale si grupuri de societati, fuziuni, achizitii si restructurari, relatii de munca si resurse umane, litigii fiscale si comerciale putand astfel furniza fiecarui client multinational sau local solutii interdisciplinare adaptate nevoilor acestora. Vlad Haidau este implicat si in viata culturala si sportiva din Timisoara, fiind membru fondatori al unui club sportiv si a mai multor asociatii care au ca scop sprijinirea tinerilor talentati, in aceasta calitate participand la realizarea a nenumarate proiecte: organizarea unei competitii automobilistice anuale pe circuitul de Karting din Arad, promovarea activitatilor artistice in orfelinate si case de batrani.

Citeste mai mult
Moderatori

Director Executiv, Startup Transilvania Entrepreneurship and Innovation Center - Cluj Napoca

Alexandru este director executiv al Startup Transilvania Entrepreneurship and Innovation Center din Cluj Napoca. Are o experiență de 12 ani în mediul academic unde a ținut cursuri de management strategic, conducerea afacerilor, antreprenoriat și etica afacerilor. Alexandru este doctor în management și a realizat o cercetare postdoctorală în vederea dezvoltării ecosistemelor antreprenoriale inovative în domeniul tehnologiei informației din România. Domeniile de expertiză și de cercetare sunt managementul organizațional, managementul strategic, antreprenoriat, inovație, management de produs, design thinking, creativitate, echipe creative și leadership.

Citeste mai mult