Sesiune speciala - Regional business enviroment

Aceasta sesiune are rolul de a prezenta in principal regiunea centrala si de nord in special focusata pe:

  • pincipalele domenii de activitate care contribuie la PIB-ul regional
  • oportunitatile pe care le ofera regiunea
  • parcuri industriale si logistice
  • facilitati oferite de primariile marilor orase si de consiliile judetene pentru atragerea de investitori si pentru incurajarea schimburilor economice
  • care sunt cele mai active organizatii patronale sau asociatii de profil prezente in regiune
  • ce cluburi de afaceri si camere de comert activeaza in regiune

La manifestare au fost invitati, reprezentanti ai parcurilor industriale, reprezentanti ai cladirilor de birouri, primari si reprezentanti ai primariilor din regiune, presedinti sau reprezentanti ai camerelor de comert din regiune, presedinti sau reprezentaanti ai cluburilor de afaceri din regiune, presedinti sau directori executivi ai camerelor de comert bilaterale active in regiune, atasati economici, consuli, diplomati economici.

Manifestarea va fi urmata de o seara internationala de business networking, cocktail si degustare de vinuri.

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Sef Birou Relatii Externe si Investitori, Primaria Cluj Napoca

Emilia Botezan are o experienţă de 14 ani în cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, iar începând cu 2007, anul în care acest departament a fost fondat, conduce Biroul Relaţii externe şi investitori. S-a remarcat prin atitudinea întotdeauna pozitivă faţă de investitorii interesaţi de oraşul Cluj-Napoca, precum şi ca mediator între administraţia publică locală şi mediul de afaceri.

Citeste mai mult
Moderatori

Redactor Sef, Coordonator, Business Days Magazine

A fost implicată în proiecte, ce, la timpul lor, erau considerate inovative, cum au fost Capital Top 300 sau Capital Top 100 companii. La finele anului trecut, a fost coordonatorul echipei ce a realizat şi publicat primul număr în limba română al revistei Intelligent Life - o franciză aparţinând grupului The Economist. Nu crede în puterea inspiraţională a motto-urilor, ci în puterea comunicării.

Citeste mai mult

Asistent Universitar, Universitatea „Petru Maior” TîrguMureş

Comunic deci exist? Gresit! Exist doar in momentul in care mesajul meu ajunge la auditoriu si il influenteaza. sa nu ne ascundem dupa deget, comunicam pentru ca vrem sa influentam. Iar daca stim cum sa o facem, daca intelegem corect contextul si momentul, telul nostru poate fi atins. Din 2000 sunt prezent in fiecare zi la radio si tv. Am construit echipe pentru a invinge concurenta. Experienta practica o folosesc pentru a-mi invata studentii cum pot fi cu un pas in fata adversarilor. Sunt pasionat sa gasesc solutii acolo unde altii au dat gres si unde, aparent, totul este sortit esecului. Comunic, si cita vreme fac asta exist! La fel si tu! Lector univ.Dr. Univ. Petru maior, Tg Mures Director StiiTv Tg Mures

Citeste mai mult