Lansare de carte Per Falck - 34 de ani cu pofta buna

Bucătăria vieții nu este o simplă carte!

Este povestea unor antreprenori care au împletit pasiunea lor pentru afaceri cu cea pentru familie și petrecerea timpului liber împreună!
Este un exemplu de cum se poate realiza echilibrul între viața profesională, succesul unei afaceri și viața personală, valorile de familie!

Am avut bucuria să îi cunosc pe Kerstin și Per Falck în urmă cu 17 ani când am decis să aducem în România sistemul de evaluare comportamentală Thomas. Atunci am întâlnit doi oameni pasionați de ceea ce fac, care se completează unul pe celălalt și pentru care antreprenoriatul reprezenta o sursă de relaxare atât în familie cât și în echipă.

De atunci am continuat să lucrăm împreună, să creștem afacerea și în România, să ne bucurăm de valori împărtășite cu clienții noștri din toată lumea.

Cartea de față este un moment de răgaz în care, fie că vrem să aflăm rețeta preferată a lui Kerstin în bucătărie fie momentul preferat al lui Per în business, le găsim împreună, într-o armonie perfectă și ilustrate cu imagini alese chiar de autori!

Ne bucurăm că am avut ocazia să suținem tipărirea acestei cărți în limba română și sperăm să aducă o stare de bine și de învățare cititorului!

Lectură plăcută și....POFTĂ BUNĂ!

Vă invităm să îl întâlniți pe cel care a avut inspirația să împletească plăcerea de a găti cu plăcerea de a face afaceri în cartea Bucătăria Vieții – Per Falck!

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Founder and CEO, SLG Thomas International AB

Since 1971, Per Falck is selling, growing businesses and motorbiking around Europe! After working for big companies like Electrolux and IKEA, he decided to set up his own business, SLG International. In 1990 he gained the rights for Thomas International in more European countries and in 1998, together with Sorina Bradea and Carmen Sasu, he established the Thomas business in Romania. Now, SLG is present in Azerbaijan, Austria, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, Hungary, Latvia, Kazakhstan, Macedonia, Poland, Romania, Russia, Serbia, Slovenia, Sweden and Ukraine. Per is still passionate by sales and organisational development and he is working for companies like IKEA, Volvo, Scania, Swedish Retail Trade, doing Service management, sales management, individual, team and organisational development. The words that best describe Per are action, results and friendship

Citeste mai mult
Moderatori

Managing Partner, RoPlus-Thomas Romania

Inovație, noutate în HR și business, reprezintă sensurile pe care Sorina Bradea le urmează de 19 ani. Trainer și consultant în cadrul propriei firme, Romarketing, a adus în România în 1998 Thomas International, unul din cele mai cunoscute și utilizate sisteme de evaluare comportamentlă la nivel internațional. Crede în valoarea fiecăruia, în posibilitatea de a-ți utiliza potențialul la maximum - cu condiția să îl cunoști.

Citeste mai mult