Degustare de vinuri celebre si prezentare speciala de moda

Aceasta manifestare este deja traditionala la evenimentele Business Days si a fost special creata pentru a oferii o atmosfera relaxanta si placuta participantilor la evenimentele Business Days cu scopul de a facilita networkingul informal si de a incuraja schimburile de idei intre cei prezenti la un pahar de vin de calitate vizionand o prezentare de moda.

 

Prezentare de moda - Adriana Goilav, designer vestimentar

 

Am absolvit Universitatea de Artă și Design la Cluj-Napoca, specializarea grafică. Am continuat studiile postuniversitare, respectiv master și doctorat, tot în domeniul artei. Acestea ar fi imediatele repere principale de conturare a profilului meu artistic, care țin mai degrabă de o realitate văzută, în timp ce o realitate nevăzută creștea pe dinăuntrul meu – gândul îmi stăruia asupra faptului că formele limbajului artistic în care vrem să ne exprimăm sunt infinite... Formele prin care vrem să desăvârșim obiectul de artă țin de nenumărate limbaje de exprimare artistică. În cazul meu, profilul de grafician a luat o altă formă dar a rămas același – doar suportul artistic și tehnica folosită s-a schimbat; am înlocuit hărtia cu pânza, sau, mai mult, am schimbat planurile de lucru: de la cel plan am trecut la cel tridimensional...

Aceasta e și scurta, dar posibila istorie a alegerii pe care eu am făcut-o, și anume, limbajul creației vestimentare. Am înțeles, că pentru mine, toată forma vizibilă e o haină a ideilor, a căutării, a reflecțiilor, a emoțiilor, a vieții însăși. Crezând în această idee am început să creez haine... Iar hainele pe care le fac, și le voi face, vor să reflecte, totodată, și o altă dimensiune a corpului uman –  cea care poate dezvălui, măcar o frântură, din dimensiunea metafizicului, tradusă drept energie vie a materiei artei.

 

Articolul anterior
Articolul urmator