CONFERINȚA 2 - SMART living. SMART business. SMART City

#FORMAT

Conferintele sunt manifestari formate din 7 prezentari inspirationale de cate 12 minute, sustinute de antreprenori de succes, manageri din companii de top, experti si profesionisti cu experienta de peste 10 ani, cu reputatie profesionala impecabila si cu o viziune moderna asupra trendurilor si tendintelor care redeseneaza economia si societatea. Aceste prezentari inspirationale au rol motivational, prezinta diverse perspective si se axeaza pe trenduri, tendinte, analize, prezentarea oportunitatilor si problemelor pe care le releva schimbarile generate de aceste trenduri in mediul de business si in societate.

#TOPICURI

Temele conferintelor sunt axate pe trenduri, tendinte, impactul pe care le au acestea in mediul de business, modul in care aceste valuri de schimbare vor remodela economia si societatea, oportunitati, idei de afaceri, inovatie, tehnologie, digitalizare, modele de business de succes, cum poti avea succes in regiunea in care iti desfasori activitatea si cum sa faci fata la provocarile interne si externe care iti afecteaza sansa de a avea succes

#AUDIENTA target

Antreprenori si Manageri din companii mici si mijlocii, antreprenori la inceput de drum, profesionisti la inceput de cariera, tineri preocupati de viitorul lor

#TEMA si CONTEXT

România se aliniază trendulului trăitului SMART, însă viitorul ne pregătește o dezvoltare a acestei zone și în țara noastră. Dovadă stau mari orașe precum Alba Iulia, Sibiu, Oradea, care au dezvoltat proiecte de digitalizare a orașelor. Ce înseamnă SMART city și ce înseamnă să faci business SMART, cum ne putem dezvolta viața folosind tehnologia?

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

  • Ce înseamnă SMART city, SMART living, SMART business și ce resurse implică aceste noțiuni?
  • Cum ne afectează viața dezvoltarea tehnologică?
  • Cum ne apărăm libertatea individuală în smart city?

​# RESURSE

  • Prezentările speakerilor
  • Resurse privind dezvoltarea orașelor și business-urilor SMART
Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Owner, Phoenicia Hotels

Mohammad Murad a venit în România în 1982 din Liban ca să studieze medicina şi a ajuns după 30 de ani să fie unul dintre cei mai mari hotelieri din ţară, să construiască şi să vândă peste 2.000 de apartamente, să dezvolte un lanţ de fast-food-uri şi să deţină o fabrică de pateuri.

Citeste mai mult

Inițiatoare, Platforma Europeană de Dezvoltare

Nela Păvăloiu este inițiatoarea și cea care conduce Platforma Europeană de Dezvoltare (E.D.P.), o organizație care reunește atât companii publice cât și private, din toate sectoarele economiei românești.

Citeste mai mult

Owner, GRAPHTEC DESIGN

Magda Bei este antreprenor de la 19 ani, iar până în prezent a acumulat 24 de ani de activitate în afaceri, un cocktail de management și leadership, o experiență din care a învățat să aibă încredere în propriile valori.

Citeste mai mult

Co-Founder, PONY CAR SHARING

Demis Ghindeanu este CEO-ul si Co-fondator-ul companiei Pony Car Sharing, prima si cea mai mare companie de car sharing din Romania, infiintata la Cluj in anul 2015. Din anul 2017 Pony s-a lansat in Bucuresti si in 2018 in Alba Iulia. In prezent PONY are o flota de peste 160 de masini conduse de o comunitate de peste 20.000 de useri. Demis are o experienta de peste 15 ani in Marketing si Publicitate, fiind si CEO-ul agentie de publicitate Marks.

Citeste mai mult

Chief Commercial Officer, NOBEL Telecom

Cu o vasta experienta in diverse sectoare de afaceri din care peste 15 ani in pozitii manageriale de top, Alin Gherman este in prezent Chief Commercial Officer la Nobel Telecom. Din aceasta pozitie implementeaza strategiile comerciale ale companiei la nivel global, coordonand echipe de pe 4 continente. In paralel isi satisface pasiunea pentru profesorat prin colaborarea cu Exec Edu (unul din liderii in educatia manageriala din Romania) fiind unul dintre cei mai apreciati consultanti.

Citeste mai mult

Profesor asociat, Universitatea Politehnica București

Florin Nemțanu este conferențiar la Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Politehnica din București și la Facultatea de Management din cadrul SNSPA, Director al Programului de Master Sisteme Inteligente pentru Transporturi, vicepreședinte al Rețelei Asociațiilor ITS Naționale, membru al diverselor grupuri internaționale de lucru în domeniul sistemelor inteligente și mobilității.

Citeste mai mult

Associated Partner, Head of Financial & Management Consulting Department, Noerr Finance & Tax

Iulian Sorescu este membru al ACCA UK, CECCAR, CAFR și AMCOR și Șef al Departamentului Financiar, Ajutor de stat și Consultanță de Management.

Citeste mai mult

Manager de comunicare proiect Alba Iulia Smart City 2018, Primaria Municipiului Alba Iulia

Liviu Stanciu este cel care se ocupă de comunicarea proiectului Alba Iulia Smart City. Are peste 10 ani de experiență în comunicare, atât pe partea editorială, cât și pe partea vizuală.

Citeste mai mult
Moderatori

CEO, bizz.club Romania

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Citeste mai mult

Consultant in comunicare,

Eliza Nițescu este consultant pentru afaceri și comunicare. Eliza a co-fondat un club de public speaking, este autorul unui manual de vorbit în public și a vorbit de 4 ori pe scena TEDx. De 5 ani este voluntar în domeniul sănătății, în prezent sprijinind HOSPICE Casa Speranței. Este pasionată de expedițiile la mare altitudine, motiv pentru care majoritatea timpului său liber îl dedică antrenamentelor montane. Din pasiune pentru discursuri, este co-organizator al TEDxFloreasca. Ține aproape de mediul de afaceri românesc atât în calitate de colaborator Business Days, cât și ca moderator și realizator la Bizi Live TV, primul canal de live stream din România dedicat mediului antreprenorial.

Citeste mai mult