CONFERINȚA 1 - Viitorul. Provocare sau Oportunitate?

#FORMAT

Conferintele sunt manifestari formate din 7 prezentari inspirationale de cate 12 minute, sustinute de antreprenori de succes, manageri din companii de top, experti si profesionisti cu experienta de peste 10 ani, cu reputatie profesionala impecabila si cu o viziune moderna asupra trendurilor si tendintelor care redeseneaza economia si societatea. Aceste prezentari inspirationale au rol motivational, prezinta diverse perspective si se axeaza pe trenduri, tendinte, analize, prezentarea oportunitatilor si problemelor pe care le releva schimbarile generate de aceste trenduri in mediul de business si in societate.

#TOPICURI

Temele conferintelor sunt axate pe trenduri, tendinte, impactul pe care le au acestea in mediul de business, modul in care aceste valuri de schimbare vor remodela economia si societatea, oportunitati, idei de afaceri, inovatie, tehnologie, digitalizare, modele de business de succes, cum poti avea succes in regiunea in care iti desfasori activitatea si cum sa faci fata la provocarile interne si externe care iti afecteaza sansa de a avea succes

#AUDIENTA target

Antreprenori si Manageri din companii mici si mijlocii, antreprenori la inceput de drum, profesionisti la inceput de cariera, tineri preocupati de viitorul lor

#TEMA si CONTEXT

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de sesiune vor pleca de la sesiune cu:

  • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena
  • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul prezentarilor speakerilor
Lista speakeri

Director / Producer, Inspirational Filmmaking

Tedy Necula este producător la Inspirational Filmmaking şi director de creaţie la The Handicapped - agency for inspirational advertising. A creat peste 40 de campanii de inspiraţie şi filme documentare care vizează proiecte și cauze comerciale sau sociale din Europa. Tedy Necula avut șansa de a fi în contact cu persoane din grupuri vulnerabile, cum ar fi orfani, persoane cu dizabilități, LGBT sau femeile din închisori, SIDA și a comunităților din zonele de risc. Genul său de filosofie îl face să caute partea de inspiratie în naratiunii de orice subiect sau brand, chiar în locurile în care alții găsesc doar drame. "Evoluția mea viață inspiră publicul și eu sunt recunoscător să pot avea un impact în orice loc în care împărtășesc ideile mele. Pentru început, am fost invitat să ţin un discurs în Parlamentul Român, apoi am avut norocul să vorbeasc în mai multe conferințe sau comunități vulnerabile. Împărtășesc doar modul și dezvăluiri în speranța că publicul meu va avea perspective sa, pe care le conduc pentru a le schimba viața. Convingerea mea este că, oamenii au nevoie de inspirație, până când ajung să inspire prin ei înșiși."

Citeste mai mult

Managing Director, Pernod Ricard

Tudor Furir conduce compania Pernod Ricard din anul 2006 dupa ce si-a inceput cariera ca agent de vanzari pentru compania Coca Cola in anul 1994. In anul 1996, Tudor Furir, a fost promovat ca director de vanazari pentru Coca Cola Rusia timp de 2 ani. A revenit in Romania, la firma Mars ca director de vanzari pe Romania, unde a lucrat timp de patru ani. Tudor Furir a mai fost director general in Romania la compania Allied Domecq, inainte de a fi ales la conducerea companiei Pernod Ricard. Tudor Furir a absolvit Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca si un MBA luat la The Open University din Marea Britanie.

Citeste mai mult

CEO & Head of Strategy, Consultant & Trainer, Infinit Solutions Agency

Alexandru Cernătescu este CEO la Infinit Solutions la Agency. Are peste 14 ani de experienta in Digital Advertising, Digital Transformation, Innovation, Software & Companii de Tehnologie.

Citeste mai mult

Fondator, Academia de HR

Sorin are o experiență de peste 18 ani în consultanță Resurse Umane, conducând proiecte extrem de complexe în următoarele domenii: diagnoză și dezvoltare organizațională, design și optimizarea structurii organizaționale, managementul schimbării, managementul performanței, conceperea strategiei HR, cultură organizațională. Sorin a lucrat cu organizații mari, cum ar fi Coca-Cola, Lisa Draxlmaier, Valeo, Renault, GFR, Ministerul Muncii din România, BCR, InterAgro, Agricover, Avon și multe altele.

Citeste mai mult

Trainer Executive, ACKnowledge Romania

Adrian Coroianu este Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer in companii precum: Orange, Sony Ericsson, Intel Corporation. Nu mai este 50% corporatist, 50% antreprenor, ci este 100% antreprenor. Face doar ceea ce ii place la propria companie de training, adica training si consultanta in vanzari. Mai nou ii place sa si scrie. Adrian a scris o carte de vanzari “Vand orice, oricand, oricui. Ce conteaza cu adevarat in vanzarile B2B?” si prima revista de vanzari din Romania, scrisa de vanzatori pentru vanzatori “Sales Magazine”. Dar si cumpara carti multe.

Citeste mai mult

Fondator, Marketing Strategist & Brand Architect, Brand Essence Romania

Mihaela are 41 de ani și o experiență de 18 ani în marketing dintre care 10 ca Marketing Manager la IKEA. A lucrat si in LG Electronics, Radio Contact, Publimedia, Altex / Media Galaxy. A lansat Media Galaxy in Romania, IKEA în Romania și Croatia, magazinul online al IKEA și multe alte proiecte.

Citeste mai mult

Președinte, Asociatia Analistilor Financiar-Bancari din Romania

Experiența sa profesională este legată în cea mai mare parte de Coface România, una dintre cele mai importante companii la nivel global în managementul riscului de credit, alături de care este din decembrie 2005

Citeste mai mult

Co-owner, Le Premier Constanta

Dragoș este coproprietar al restaurantului Le Premier și se implică activ în dezvoltarea afacerii alături de sora lui. Are peste 8 ani de business development în grupul Tonis și a fost implicat în proiecte de dezvoltare diverse, de la digitizarea companiei Tonis printr-o suită ERP modernă, inaugurarea magazinului on-line și intrarea pe piețe noi (construcții și stații de încărcare de mașini electrice).

Citeste mai mult
Moderatori

Consultant in comunicare,

Eliza Nițescu este consultant pentru afaceri și comunicare. Eliza a co-fondat un club de public speaking, este autorul unui manual de vorbit în public și a vorbit de 4 ori pe scena TEDx. De 5 ani este voluntar în domeniul sănătății, în prezent sprijinind HOSPICE Casa Speranței. Este pasionată de expedițiile la mare altitudine, motiv pentru care majoritatea timpului său liber îl dedică antrenamentelor montane. Din pasiune pentru discursuri, este co-organizator al TEDxFloreasca. Ține aproape de mediul de afaceri românesc atât în calitate de colaborator Business Days, cât și ca moderator și realizator la Bizi Live TV, primul canal de live stream din România dedicat mediului antreprenorial.

Citeste mai mult

CEO, bizz.club Romania

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Citeste mai mult