Tedy Necula

Tedy Necula este producător la Inspirational Filmmaking şi director de creaţie la The Handicapped - agency for inspirational advertising.

A creat peste 40 de campanii de inspiraţie şi filme documentare care vizează proiecte și cauze comerciale sau sociale din Europa. Tedy Necula avut șansa de a fi în contact cu persoane din grupuri vulnerabile, cum ar fi orfani, persoane cu dizabilități, LGBT sau femeile din închisori, SIDA și a comunităților din zonele de risc. Genul său de filosofie îl face să caute partea de inspiratie în naratiunii de orice subiect sau brand, chiar în locurile în care alții găsesc doar drame.

"Evoluția mea viață inspiră publicul și eu sunt recunoscător să pot avea un impact în orice loc în care împărtășesc ideile mele. Pentru început, am fost invitat să ţin un discurs în Parlamentul Român, apoi am avut norocul să vorbeasc în mai multe conferințe sau comunități vulnerabile. Împărtășesc doar modul și dezvăluiri în speranța că publicul meu va avea perspective sa, pe care le conduc pentru a le schimba viața. Convingerea mea este că, oamenii au nevoie de inspirație, până când ajung să inspire prin ei înșiși."

Modalitati de comunicare cu Tedy:

Pagina facebookPagina Linkedin