Vrei sa:

  Vrei sa:

  • cresti si dezvolti afacerea ta?
  • optimizezi procesele interne pentru a creste productivitatea, profitabilitatea si eficienta in folosirea resurselor?
  • reorganizezi activitatea, departamentul sau afacerea?
  • intelegi cele mai bune modalitati de a atrage finantare pentru proiectele tale?
  • cresti notorietatea brandului sau reputatia profesionala?
  • accesezi piata globala?
  • inovezi si sa faci concurenta irelevanta?
  • interactionezi cu antreprenori si manageri de succes cu peste 15 ani de experienta?

  Vezi care sunt sesiunile care trateaza aceasta tema in cadrul evenimentului:

   

  14 septembrie ora 10:00

  Performanta prin determinare si pasiune

  Cresterea eficientei in organizatie prin business process management

  In condițiile unor piețe globalizate, organizațiile de astăzi trebuie sa-și asigure abilitatea de a concura cu succes pe mai multe fronturi: eficiență operațională, satisfacție înaltă a clientului, produse și servicii inovative. Acest succes pornește de la procese optimizate care înseamnă costuri reduse, calitate ridicată, venituri mai mari, angajați motivați și clienți mulțumiți. W. Edwards Demming spune ca „Dacă nu poți descrie ceea ce faci sub forma unui proces, înseamnă că nu știi ce faci.” Calea spre succes devine evident controlul proceselor interne.

   

   

   

  14 septembrie ora 14:30

  Performanta prin determinare si pasiune

  Diferentiere prin inovatie

  Inovatia si schimbarea continua sunt doua caracteristici ale vremurilor pe care le traversam si pe care firmele care vor sa reziste pe piata si sa aiba succes nu au cum sa le ignore. Ele trebuie imbratisate si integrate in strategia organizatiei la fiecare nivel. Doar imbunatatind permanent procesele, modul de lucru, interactiunea cu clientii si furnizorii, automatizand anumite procese, inovand pentru cresterea calitatii si utlitatii practice a produselor si serviciilor si nu in ultimul rand imbunatatirea continua a climatului organizational sunt cateva aspecte de care fiecare organizatie trebuie sa tina cont.

   

  14 septembrie ora 16:30

  Performanta prin determinare si pasiune

  Managementul financiar si fiscal al afacerii

  Parca niciodata in istoria postdecembrista mediul de business din Romania nu a fost supus unui asediu mai acerb din partea statului si nu i-a fost ingreunata situatia mai mult decat acum prin reglementari fiscale fara sens, prin schimbari legislative si de reglementare care ingreuneaza foarte mult activitatea acestora si creaza o stare continua de nesiguranta si incertitudine, fie ca vorbim de acordarea codului de TVA (a devenit un privilegiu sa ai cod de tva), fie ca vorbim de numeroase alte reglementari sau de modalitatile de colectare ale taxelor, fie ca vorbim de birocratie, de numarul de declaratii si rapoarte care trebuie completate de firmele din Romania. 

  La acestea se adauga indisciplina inca mare legata de plata creantelor, care creaza o adevarata spirala a amanarilor si incasarilor intarziate la nivelul intregului ecosistem din Romania. Astfel dezvoltarea abilitatilor de management financiar si fiscal, precum si educarea financiara a antreprenorilor si top managerilor din Romania devine o necesitate care sa asigure in primul rand supravietuirea si in al doilea rand dezvoltarea afacerilor la potentialul lor real.

   

  Alege!

  Alege sa participi la aceste sesiuni, o poti face cu tichetul de acces Business Development, costa doar 80 de euro, dar pana in 1.09.2017 poti profita de reducerea early bird de 10%. Alege sa te promovezi la eveniment, vezi ce optiuni ai si aplica ca si partener!