Business networking la evenimentele Business Days

  Cele mai importante statistici sunt cele legate de impactul asupra economiei regionale si asupra companiilor participarea la un astfel de eveniment. Estimari generate in urma chestionarelor de feedback completate de participantii la eveniment. Astfel undeva in jur de 58,4% dintre participanti considera ca in urma fructificarii oportunitatilor de business networking generate de participarea la un eveniment Business Days le va genera pe termens scurt o crestere a veniturilor cu cel putin 10.000 de lei, iar in jur de 31,5% considera ca impactul asupra afacerilor lor va fi de peste 100.000 de lei. Undeva in jur de 8% estimeaza aceasta crestere la peste 1.000.000 lei.

  Daca extrapolam aceste cifre, impactul economic al unui eveniment Business Days este undeva de aproximativ 25.000.000 euro, cifra absolut remarcabila pentru doua zile investite in participarea la un eveniment de catre aproximativ 1.100 de oameni de afaceri regionali si nationali.

  Cele 29 de editii Business Days au contribuit la dezvoltarea economica in cei 7 ani de activitate cu aproximativ 500.000.000 euro. In jur de 0,1% din PIB-ul Romaniei (daca ne raportam la cel pentru anul 2016).

  Halong Bay

  Power Networking si Know-How Circle

  La fiecare eveniment Business Days avem doua momente speciale dedicate networking-ului formal si informal la inceputul si finalul zilei.

  Citeste mai mult
  Halong Bay

  Networking informal si socializare

  Pe durata evenimentelor Business Days exista numeroase oportunitati si cream diverse contexte prin care incurajam interactiunea dintre participanti.

  Citeste mai mult
  Halong Bay

  Posibilitati de generare de oportunitati

  Oferim o serie de servicii prin care ajutam partenerii sa genereze lead-uri sau le facilitam generarea de oportunitati prin intermedierea conectarii cu persoane potrivite.

  Citeste mai mult