Networking informal

  Fiecare pauza de cafea este o buna oportunitate de a interactiona cu alti participanti, cu speakerii si partenerii evenimentului.

  Pe durata unui eveniment sunt mai multe pauze:

  • POWER NETWORKING de la ora 8:00 pana in jur de ora 10:00
  • pauza de cafea de la ora 11:40 pana la ora 12:00
  • pauza de pranz de la ora 13:40 pana la ora 14:30
  • pauza de cafea de la ora 16:10 pana la ora 16:30
  • POWER NETWORKING de la ora 18:10 pana in jur de ora 20:00

  La fiecare din aceste pauze organizatorii pun la dispozitia participantilor prin bunavointa partenerilor diverse produse de patiserie, diverse sortimente de ceaiuri si cafele, degustare de ciocolata si dulciuri selecte, selectii de fructe, apa si racoritoare diverse. 

  La sesiunea de la finalul fiecarei zile participantii pot degusta vinuri, bere, cidru, bauturi fine si sunt rasfatati de catre parteneri cu diverse sortimente de produse special.

  Cream astfel contextul unor interactiuni informale intre participanti, cu scopul de a ajuta la generarea de oportunitati si pentru a sustine dezvoltarea de relatii profesionale si de business autentice si puternice care sa ajute la dezvoltarea mediului de business.

  ZONA EXPOZITIONALA

  La fiecare eveniment pe durata desfasurarii sesiunilor de manifestari si pe durata pauzelor este organizata de catre partenerii care au ales acest mod de expunere si interactiune cu partenerii are loc o expozitie, care este o foarte buna ocazie de a interactiona cu clienti potentiali, de a face demonstratii de produse, servicii si solutii, de a arata studii de caz, de a raspunde la intrebarile celor curiosi, de a colecta lead-uri, de a genera interes fata de solutii proaspat lansate pe piata, de a testa si valida idei, de a cere feedback, de a face sondaje si de a culege opinii legat de servicii, companie, produse, angajati. 

  Evenimentele Business Days gazduiesc la fiecare editie (in functie de generozitatea spatiului expozitional pus la dispozitie de proprietarii locatie unde se desfasoara evenimentul) intre 15 si 40 de standuri. O foarte buna ocazie de a interactiona chiar si intre cei care expun.

   

  Esti interesat de o colaborare de tip parteneriat pentru a expune la evenimentele Business Days? Nu ezita sa ne contactezi pentru o oferta personalizata. In acest sens iti recomandam sa completezi formularul de aici.