Masterclass [Business development] 3 - Design thinking

#FORMAT

Masterclass-urile sunt sesiuni avansate care se axează pe transferul de cunoștinte prin prezentari interactive. La o sesiune de masterclass participă 1 până la 3 speakeri care sunt experți, practicieni cu mulți ani de experiență în domeniul pe care este axată sesiunea. Sesiunile sunt axate pe dezvoltarea afacerii, centrate pe dezvoltarea pornind din interiorul organizației sau centrate pe dezvoltarea business-ului în exterior, fie accesând piețe noi, fie prin diversificare sau printr-o abordare strategică diferită.

#AUDIENȚĂ 

Se adresează în exclusivitate șefilor de echipe, managerilor, directorilor de firme din companiile stabile și dezvoltate care au rol de factor de decizie în aceste organizații, profesioniștilor care au atins un nivel profesional avansat și au o reputație bună pe piață. Nivelul de transfer al cunoștințelor este avansat.

 

#TEME ABORDATE

 

# RESURSE*

Toți participanții la acest masterclass vor pleca de la sesiune cu:

  • câte o prezentare din partea speakerului care va conține cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Managing Partner, Business Insight

În calitate de antreprenor, a adus metoda LEGO® SERIOUS PLAY® în România, prin organizarea primului program de certificare la București. Este instrumentul ei preferat pentru rezolvarea de probleme organizaționale complexe și definirea strategiei de afaceri.

Citeste mai mult
Moderatori

Realizator emisiuni Radio-Tv, Trainer Public Speaking,

In prezent este trainer ANC specializat pe tehnica livrarii mesajului in discurs. De doi ani si jumatate formeaza public-speakeri, traineri, precum si persoane care sunt constiente de faptul ca nu pot transmite cunostinte si informatii daca nu stapanesc arta oratoriei, dictia si tehnicile de gestionare a emotiilor. De asemenea, este trainer certificat Persolog dupa modelul DISC, voice over la BTI, speaker si moderator permanent la Business Days de peste 3 ani.

Citeste mai mult