Mihaela Danciu

Mihaela Danciu este ambasador al jocului și învățării prin joacă în organizații. Facilitează experiențe inedite de învățare, cu misiunea de a trezi minți și de a mișca inimi pentru transformarea organizațiilor. Povestește hipnotic, ascultă empatic, adoră să se joace și să provoace adulții la o joacă cu sens. Susține performanța echipelor, combaterea capcanelor mentale în procesul decizional, inovația, diversitatea culturală și incluziunea. Încurajează shift-ul cultural de la ierarhie, la co-creație și colaborare, folosind puterea Brain-Based & Game-Based Learning, Serious Play, Design Thinking, Cultural Intelligence și Solution Focused Coaching.     

În calitate de antreprenor, a adus metoda LEGO® SERIOUS PLAY® în România, prin organizarea primului program de certificare la București. Este instrumentul ei preferat pentru rezolvarea de probleme organizaționale complexe și definirea strategiei de afaceri. Se bucură de orice prilej în care (re)descoperă cum metoda induce starea psihologică de flux, activează ambele emisfere cerebrale, facilitează scoaterea la lumină a resurselor inconștiente și fructifică inteligența colectivă, accelerând obținerea rezultatelor - spre deliciul și beneficiul clienților.  

Într-o viață anterioară antreprenoriatului, Mihaela și-a încercat condeiul ca jurnalist, apoi și-a petrecut un deceniu vorbind „corporateza” – pentru clienți, mass-media și angajați, în calitate de Director de Comunicare pentru o multinațională de top. Fire curioasă și dornică să învețe la tot pasul, a transformat imposibilul în posibil în proiecte ambițioase de branding, marketing și comunicare în medii multiculturale.

Când nu livrează programe de dezvoltare organizațională, se bucură să înoate, iese cu rolele, face drumeții sau schiază. Dar, înainte de orice, este un împătimit explorator mental. Își găsește inspirația citind cărți zilnic - în special din domeniile psihologie, economie comportamentală și afaceri - germinează idei și le pune în aplicare într-o formă accesibilă și jucăușă, cu focus pe rezultate.    

Cărți preferate:

  • The Leadership Gap: What Gets Between You and your Greatness - Lolly Daskal
  • Multipliers: How the Best Leaders Make Everyone Smarter - Liz Wiseman
  • Thinking, Fast and Slow - Daniel Kahneman