Workshop [Management&Strategie] 2 - Advanced Nonverbal Communications applied in Negotiations

#FORMAT

Workshop-urile sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile, la care participa pana la 3 speakeri, se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana la 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni.

Sesiunea va fi susținută în limba engleză. 

#AUDIENCE

Negotiators, HR managers, Business people/ Managers, Team Leaders, Marketing and Sales Managers, Trainers, Communication Consultants, PR and Customer Service Officers.

#THEMES

  • Analyzing true/false statements during negotiations by using verbal and nonverbal signals;
  • Analyzing psychological discomfort signals during negotiations;
  • Likability and Avoidance Nonverbal Signals;
  • Influencing the negotiation environment using nonverbal signals (table sitting, clothing, environment setting, voice, etc.)

​# BENEFITS

  1. Understanding the concealed signals of discomfort during negotiations;
  2. Understanding of the body language of the negotiator and how to interpret their body signals;
  3. Understanding the basics of statement analysis during negotiations.

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Sociolog si analist comportamental, www.mihaelastroe.ro

Mihaela Stroe este doctor in sociologie, speaker, trainer, autor, specialist in analiza comportamentala. Din 2003 Mihaela este partenera de afaceri cu fostul agent FBI Joe Navarro, unul dintre fondatorii diviziei de Analiza Comportamentala din cadrul FBI.

Citeste mai mult

Communication/Lie Detection Expert,

Emrah Akçay is a Communication/lie detection expert.

Citeste mai mult
Moderatori

PROFESSIONAL PUBLIC SPEAKER, Life Speaking

După 4 ani de programare și 3 ani de vânzări, a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în Octombrie 2012, la clubul Toastmasters Cluj. În 2013 s-a dedicat complet public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind dublu campion European și de 12 ori campion național la Public Speaking.

Citeste mai mult

, Make Up your business

A acumulat peste 10 ani de experienta in vanzari, avand curajul de a lucra inca din timpul facultatii. Este licentiata a Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Univ. Al. Ioan Cuza Iasi , dar a urmat si cursurile Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, a aceleiasi Universitati.

Citeste mai mult