Workshop [HR&Leadership] 2 - Rethinking employee empowerment

#FORMAT

Workshop-urile sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile, la care participa pana la 3 speakeri, se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana la 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni. 

#AUDIENTA

Aceste sesiuni de workshopuri se adreseaza in special antreprenorilor implicati in mod activ in afacere si care doresc sa afle ultimele trenduri in leadership aplicat si in managementul si coordonarea oamenilor, managerilor care au oameni in subordine, managerilor si specialistilor in resurse umane, profesionistilor care au oameni in subordine, celor care vor sa-si dezvolte abilitatile de leadership si management al echipei.

#TEME ABORDATE

 • Cum se masoara masoara empowerment-ul ?
 • Prin ce difera ”empowerment” de celelalte instrumente de motivare?
 • Cum se realizeaza ”Empowerment”?
 • Cine este responsabil de Empowerment?
 • Rolul leaderului si rolul HR-ului in  Empowerment
 • Care este legatura intre empowerment si Employee engagement  
 •  Cum se dezvolta o cultura organizationala bazata pe empowerment?
 • Care sunt schimbarile necesare in organizatie atunci cand este practicat empowerment-ul? 

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

 • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena
 • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
 • o lista de cel putin un tool/instrument din partea fiecarui speaker care sa-i ajute pe cei prezenti la workshop sa fie mai eficienti in activitatea pe care o desfasoara zi de zi si pe care sa-l poate aplica de a doua zi

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Fondator, Academia de HR

Sorin are o experiență de peste 18 ani în consultanță Resurse Umane, conducând proiecte extrem de complexe în următoarele domenii: diagnoză și dezvoltare organizațională, design și optimizarea structurii organizaționale, managementul schimbării, managementul performanței, conceperea strategiei HR, cultură organizațională. Sorin a lucrat cu organizații mari, cum ar fi Coca-Cola, Lisa Draxlmaier, Valeo, Renault, GFR, Ministerul Muncii din România, BCR, InterAgro, Agricover, Avon și multe altele.

Citeste mai mult

Managing Partner, Trend Consult Group

Citeste mai mult

CEO & Founding Partner, ZITEC

Alexandru Lăpușan este CEO și co-fondator Zitec, unul dintre principalii furnizori de soluții de afaceri, servicii digitale și produse tehnologice personalizate din România. La 16 ani de când a pus bazele companiei, Alex conduce o echipă de peste 160 de specialiști în dezvoltare software și marketintg digital aflați în cele două birouri din țară – București și Brașov.

Citeste mai mult

HR Development Lead , MedLife

Codruta Ilie a activat si a condus proiecte de anvergura in industru precum: Media, ONG, Bunuri de Larg Consum, Farmaceutica, Telecom, Educatie, Petrol si Energie, Sanatate, Hotelier, Financiar-Bancar, Consultanta si Training.

Citeste mai mult

Chief Executive Officer), NTT DATA Romania

Daniel Metz ocupă funcţia de CEO (Chief Executive Officer) în cadrul NTT DATA România. Este unul din cei mai cunoscuti antreprenori IT din tara. n anul 2000 a infiintat firma EBS Romania, ce a functionat initial ca filiala a unei firme de software din Germania. In 2013, dupa o crestere constanta, business-ul a fost vandut catre concernul NTT DATA, considerat la ora actuală unul dintre cei mai importanţi furnizori din industria IT mondiala.

Citeste mai mult
Moderatori

Trainer si Coach, Impact Garantat

De peste 10 ani este antreprenor in zona de training si dezvoltare. Ginette a livrat Trainguri si programe de dezvoltare pentru numeroase companii multinaționale dar si pentru companii romanești in plina expansiune. Ginette este Co-autor in programul A.D.N.-umTraining – un program care ajuta companiile in atragerea si mentinerea talentelor in echipa si in acelasi timp in construirea unor echipe super-performante. In program este inclus si un program de Leadership pentru copii angajatilor. www.impactgarantat.ro

Citeste mai mult

Prezentator, realizator, moderator TV, jurnalist,

Jurnalist TV, radio și presa scrisă. Trainer în media și comunicare. Public speaker. Prezentator de evenimente.

Citeste mai mult