Conferinta 1 - Driving the smart future

#FORMAT

Conferintele sunt manifestari formate din 8 prezentari inspirationale de cate 12 minute, sustinute de antreprenori de succes, manageri din companii de top, experti si profesionisti cu experienta de peste 10 ani, cu reputatie profesionala impecabila si cu o viziune moderna asupra trendurilor si tendintelor care redeseneaza economia si societatea. Aceste prezentari inspirationale au rol motivational, prezinta diverse perspective si se axeaza pe trenduri, tendinte, analize, prezentarea oportunitatilor si problemelor pe care le releva schimbarile generate de aceste trenduri in mediul de business si in societate.

#TOPICURI

Inovatie, Tehnologie, Trenduri, Tendinte, Impact in societate, Impact in economie, Antreprenoriat, Viitor, Mediile digitale si influenta lor asupra societatii

#AUDIENTA target

Antreprenori si Manageri din companii mici si mijlocii, antreprenori la inceput de drum, profesionisti la inceput de cariera, tineri preocupati de viitorul lor

#TEMA si CONTEXT*

Vremurile pe care le traversam sunt caracterizate de cateva forte care remodeleaza si transforma realitatea pe care o traim, dintre care cele mai dinamice sunt inovatia si tehnologia. Niciodata in istoria omenirii dinamica cu care inovatiile apar si sunt integrate in mediul de business si societate nu a fost mai mare decat in aceasta perioada. Ritmul in care adoptam inovatiile si integram tehnologia in viata noastra, in economie si societate produce valuri de schimbari care de multe ori au efecte neasteptate si greu de prognozat. Produc in jurul nostru transformari profunde si rapide la nivel de indivizi, la nivel de economie, la nivel de societate, la nivel de guvern. Multe din ele ne aduc bucurie si fericire, ne usureaza munca si viata, dar multe din ele vin si cu efecte nedorite, neasteptate si greu de controlat. Produc schimbari in modul in care gandim, in modul in care traim, in modul in care relationam, in modul in care ne comportam...si inerent produc transformari fundamentale in societate si in economie...suntem oare pregatiti pentru ele? stim la ce sa ne asteptam? stim incotro va evolua omenirea? stim ce pret va trebui sa platim pentru acest proces de transformare rapida a societatii, mult peste viteza cu care ne-am obisnuit sa ne adaptam la schimbari?

Iata temele pe care incercam sa le dezbatem si sa le prezentam din perspectiva unor antreprenori, manageri si experti cu multi ani de experienta si cu propria viziune asupra modului in care lumea si realitatea pe care o traim va evolua in viitor.

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor*

  • care sunt principalele trenduri in inovatiile care apar in lume? ce beneficii ne aduc aceste inovatii? cum ne vor schimba si afecta viata si modul in care muncim? ce oportunitati se ascund in aceste valuri de schimbare si cum putem profita de ele?
  • care sunt principalele provocari care vor aparea in contextul acestei transformari ale societii si mediului economic? suntem oare pregatiti pentru ele?
  • la ce amenintari sa ne asteptam? cum ne vor afecta ele daca se vor concretiza si ne vor transforma realitatea? ce putem face inca de acum sa schimbam aceasta perspectiva in una mai buna?
  • ce inseamna conbceptul de open innovation si de ce cred specialistii ca viitorul inovatiilor este asta?

​# RESURSE*

  • https://www.weforum.org/events/world-economic-forum-annual-meeting-2017/sessions/strategic-update-the-future-of-innovation/
  • http://www.businessinsider.com/citi-10-innovations-that-will-completely-change-the-future-of-the-global-economy-2016-7/#epigenetics-4
  • http://money.cnn.com/technology/future/
  • http://www.bbc.com/future/tags/innovation
  • https://www.inc.com/jacob-morgan/why-the-future-of-innovation-is-open.html

Pentru a participa la aceasta sesiune este nevoie de cel putin tipul de acces Business Trends, dar pot participa si cei care au tichete de acces Professional Development si Business Development.

 

 
 
 
 

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Presedinte, Valvis Holding

He is one of the most important foreign entrepreneurs in Romania. He has Swiss and Greek citizenship. He is married and has two son He was named Entrepreneur of the Year in 2001 and 2010 by Bucharest Business Week Newspaper, Entrepreneur of the Year in 2006 by Capital magazine, and in 2004 awarded by Daniel, The Metropolitan Bishop of Moldavia and Bucovina, with The Cross of Moldavia and Bucovina for his involvement in supporting the local community and the environment by creating new jobs.

Citeste mai mult

Chief Executive Officer), NTT DATA Romania

Daniel Metz ocupă funcţia de CEO (Chief Executive Officer) în cadrul NTT DATA România. Este unul din cei mai cunoscuti antreprenori IT din tara. n anul 2000 a infiintat firma EBS Romania, ce a functionat initial ca filiala a unei firme de software din Germania. In 2013, dupa o crestere constanta, business-ul a fost vandut catre concernul NTT DATA, considerat la ora actuală unul dintre cei mai importanţi furnizori din industria IT mondiala.

Citeste mai mult

CEO & Head of Strategy, Consultant & Trainer, Infinit Solutions Agency

Alex Cernătescu este CEO si Co-Fondator la Stefanini Infinit (Infinit Agency). Are peste 14 ani de experienta in Digital Advertising, Digital Transformation, Innovation, Software & Companii de Tehnologie si este Speaker International, Consultant si Trainer.

Citeste mai mult

Managing Director Strategic Learning Architect & Solution Implementer, Learning Pro

Cosmina Coman conduce Learning Pro, compania românească de consultanţă pentru creşterea capabilităţilor capitalului uman. Permanent conectată la tendinţele din domeniul digital a iniţiat şi organizat anul acesta împreună cu Ziarul Financiar prima conferinţă de business din România pe tema Digital Leadership.

Citeste mai mult

Managing Partner, Profit Consulting

Răzvan Ziemba este antreprenor, consultant de business și fost CEO al Network One Distribution.

Citeste mai mult

Managing Director, Head of Financial of Central & Eastern Europe, ING

Florin Ilie este Director Dezvoltare Strategie al ING Bank in Romania. Pozitiile detinute anterior in cadrul ING, incepand cu anul 2004, au fost Director Financiar Retail Banking si Director Piete de Capital. Florin s-a clasat intre primii 3 analisti de piata de capital in Europa Centrala si de Est in urma votului Extel din iunie 2012 organizat de Thomson-Reuters in randul investitorilor institutionali internationali.

Citeste mai mult

Owner, Autobest, Caesar, Temporis, Auto Pro

Este una din persoanele care pionierat luxul in Romania punand bazele prefesionale de abordare a acestui univers. Presedinte fondator al revistelor CAESAR si TEMPORIS care au devenit un benchmark in domeniul lux/ premium si haute horlogerie. Dan Vardie este autorul proiectelor globale – la nivel mondial , HUblot Nastiebang, ZENITH Range Rover si Alfa Romeo Chronoswiss Regulateur Quadrifoglio.

Citeste mai mult
Moderatori

CEO, bizz.club Romania

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Citeste mai mult

Realizator emisiuni Radio-Tv, Trainer Public Speaking,

In prezent este trainer ANC specializat pe tehnica livrarii mesajului in discurs. De doi ani si jumatate formeaza public-speakeri, traineri, precum si persoane care sunt constiente de faptul ca nu pot transmite cunostinte si informatii daca nu stapanesc arta oratoriei, dictia si tehnicile de gestionare a emotiilor. De asemenea, este trainer certificat Persolog dupa modelul DISC, voice over la BTI, speaker si moderator permanent la Business Days de peste 3 ani.

Citeste mai mult