Cine este Laszlo Pacso?

  Cine este Laszlo Pacso?

  Laszlo are 20 de ani de experienta in antreprenoriat si peste 25 de ani de experienta in vanzari si in dezvoltarea de relatii de business find unul dintre cei mai conectati oameni de afaceri din Romania.

  A facut parte din echipa care a pornit reteaua Orange in Romania, a construit de la 0 o retea de 9 magazine de telefonie mobila in vestul Romaniei, a ajutat la achizitia si integrarea in compania mama a unei firme din domeniul dispozitivelor medicale, a construit de la zero divizia de dispozitive medicale al celui mai mare lant de farmacii din Romania si de aproape 10 ani de zile activeaza cu pasiune in domeniul antreprenoriatului social.

  Din 2010 construieste proiectul Business Days. Azi platforma BD inseamna peste 400.000 de oameni de afaceri in comunitate, peste 2500 de speakeri, moderatori si facilitatori cu care am interactionat in decursul timpului. Inseamna peste 70 de evenimente, inseamna peste 100 de proiecte de comunicare inteligente si generare de oportunitati. Platforma online Business Days are peste 300.000 de vizitatori in medie pe luna, peste 125.000 de fani pe Facebook, peste 800.000 de vizualizari ale materialelor video de pe YouTube.

  Laszlo are peste 35.000 de conexiuni pe Linkedin, platforma pe care o foloseste in mod profesionist pentru extinderea retelei sale de business.

   

  https://www.businessdays.ro/

 
1
 
1
 
1
 
1
 

Ce il recomanda pe Laszlo Pacso ca si expert?

Peste 20 de ani de experienta in antreprenoriat, o profunda cunoastere a adn-ului mediului de business din Romania, abilitatile sale de a construi, de a dezvolta si de a genera oportunitati de business prin relatii profesionale. Peste 25 de ani de experienta in vanzari, negociere si dezvoltare de parteneriate.

 

Care sunt principalele topicuri despre care va vorbi Laszlo Pacso la BD Leadership Bootcamp?

 

 • Principile mentalitatii deschise si importanta lor in construirea unor relatii temeinice
 • Motivatiile care stau la baza construirii relatiilor profesionale
 • Principii de baza in construirea relatiilor profesionale de durata
 • Consolidarea relatiilor si generarea de oportunitati
 • Instrumente si metode de gestionarea a relatiilor profesionale

 

 
Laszlo Pacso - data, ora, topic principal
 
Ce vor invata de la Laszlo Pacso participantii?
 

 

Ce vor invata cei prezenti la BD Leadership Bootcamp de la Laszlo Pacso?

 • Vor invata sa se inteleaga mai bine atat pe sine cat si pe ceilalti din perspectiva celor 4 piloni existentiali pe care se bazeaza mentalitatea, comportamentul, atitudinea, motivatiile, credintele, valorile, deciziile si puterea fiecaruia dintre noi 
 • Vor invata sa inteleaga care sunt motivatiile fiecaruia si cum ajuta acestea la dezvoltarea unei relatii profesionale de impact
 • Vor invata principiile si mecanismele mentalitatii deschise si cum ajuta asta la consolidarea relatiilor profesionale
 • Vor invata cum sa gestioneze eficient relatiile personale si profesionale

 

 
Livrabile
 

 

Cu ce instrumente, metodologii si ghiduri vor pleca cei prezenti la BD Leadership Bootcamp dupa prezentarea lui Laszlo Pacso?

 • Ghid pentru definirea si recalibrarea obiectivelor personale (Flacara Albastra)
 • Chestionar de evaluare a celor 4 piloni existentiali (metodologia People Reconstruction Process) si intelegerea impactului pe care il are fiecare din acesti piloni asupra noastra ca indivizi
 • Cum sa-ti creezi un profil pe Linkedin care sa fie adaptat nevoilor tale de networking
 • Modelul mentalitatii deschise si folosirea acestuia in relatiile de business
 • Care sunt fazele in dezvoltarea relatiei cu cineva?
 • Cele 4 etape pentru consolidarea unei relatii profesionale?

 

 

Care sunt cartile preferate si recomandate de Laszlo Pacso?

 
carte 1

Mentalitatea deschisa - Institutul Albringer

De ce o recomanda?

Pentru ca este cartea care eminamente iti poate schimba in bine viata atat tie cat si oamenilor cu care interactionezi. Este o carte scrisa simplu, pe intelesul tuturor, cu exemple reale, concrete, explicate si cu sfaturi care fiecare valoreaza incomensurabil de mult. Mie mi-a schimbat viata.

 
carte 2

Keith Ferrazzi - Nu mancati niciodata singuri

 

De ce o recomanda?

Este cea mai buna carte de networking scrisa pana acum. Plina de exemple si sfaturi generate de propria experienta a autorului, puse intr-un format logic si usor de urmarit. Este un ghid pentru orice om de afaceri care doreste sa-si dezvolte abilitatile de creare, dezvoltare si consolidare de relatii profesionale. Este despre cum sa construiesti prin networking o comunitate durabila de prieteni, colegi, parteneri si mentori.

 
carte 3

Daniel Coyle - Codul Culturii. Secretele grupurilor de mare succes

 

De ce o recomanda?

Pentru ca este o lucrare care demistifica si decodeaza secretele celor mai de succes echipe, grupari, familii si pentru ca explica intr-un mod foarte usor de inteles care sunt ingredientele succesului si performantei acestora. Explica prin foarte multe exemple ce este cultura de grup: ansamblu specific de competente, care se folosesc de forta creierului nostru social pentru a crea interactiuni specifice in cadrul grupului.

 
MOTTO
 

 

Care este MOTTO-ul lui Laszlo?

“Nu exista oameni care sa fi reusit prin forte proprii. Suntem alcatuiti din mii de alte persoane. Toti cei care ne-au facut vreodata vreun bine, care ne-au adus vreun cuvant de incurajare au intrat in alcatuirea caracterului nostru, a gandurilor noastre, precum si a succesului nostru. - George Burton Adams”

 
Valori
 

 

Care sunt principalele valori care il caracterizeaza pe Laszlo Pacso?

 1. Pasiune

 2. Inovatie

 3. Contributie

 4. Determinare