Ce oportunități de dezvoltare poți accesa în acest moment?

Ce oportunități de dezvoltare poți accesa în acest moment?

Criza generată de COVID 19 aduce o serie de provocări, provocări care nu se finalizează odată cu încetarea stării de urgență. Adevărul este că antreprenorii trebuie să continue să lucreze pentru adaptarea la noua realitate socială, care încă nu se poate preconiza. Ieșirea din carantina de două luni, impusă de pandemia de coronavirus va muta atenția tuturor asupra felului în care economia românească va arăta după pauza forțată care a dus la prăbușirea industriilor.

 
 

Pentru antreprenori, modul de informare, adaptare și acțiune în această perioadă este esențial. Revenirea activităților comerciale și restartul companiilor trebuie să înceapă. Ce oportunități de dezvoltare au antreprenorii în acest moment?

Criza actuală a venit cu o serie de avantaje, mai ales pentru cei care s-au orientat pe direcția dezvoltării personale. Numeroase programe s-au lansat în această perioadă, programe dedicate dezvoltării mediului de business, digitalizării proceselor companiei,  adaptării companiilor la noua realitate, și suportul mediului antreprenorial.

 

Unul dintre programele de instruire pentru antreprenori este cel dezvoltat de Școala de Business.
Școala de Business este o platformă online dedicată dezvoltării mediului de afaceri din România, un proiect de excepție dezvoltat ca urmare a sesizării unei necesității de dezvoltare a noilor antreprenori. Aici poți învăța cum să îți completezi abilitățile native și simțul afacerilor cu noi cunoștințele necesare pentru a dezvolta un business inteligent și a-l conduce spre succes. Școala de Business dezvoltă programe cu lecții și sfaturi practice de business pentru antreprenori la început de drum, dar și pentru cei experimentați.

 

 

Această nouă situație de tranziție, către noua normalitate, de trecere prin stare se alertă impune o nouă adaptare a business-urilor la condiții care să ofere siguranță și protecție atât ție cât și angajaților tăi și a afacerii tale. Oamenii s-e schimbă odată cu condițiile sociale, suntem dependenți la un anumit nivel de ce se întâmplă în jurul nostru. Clienții noștri se schimbă iar nevoile angajaților sunt altele. Productivitatea în această perioadă depinde de capacitatea noastră, a antreprenorilor de reacție, de acțiune și de dezvoltare.

În momente dificile, informați este necesară și acțiunea este vitală. Programul de instruire dezvoltate de Școala de Business, este un program necesar, el acoperă un void creat de criza actuală, venind cu sfaturi și strategii de la antreprenori cu experiență și de la experți pe toate domeniile de dezvoltare.

 
poza2
 

Fiind un factor al schimbării și dezvoltării, Școala de Business a anticipat noile cerințe sociale și a dezvoltat în această perioadă un program prin care să ofere soluții pentru antreprenori pe timp de criză. Pentru a contribui la dezvoltarea unor practici de protecție a ta, a angajaților tăi și a afacerii tale de efectele negative ale pandemiei Covid-19.

Puteți afla mai multe detalii aici.

Prin Scoala de Business poți afla, cum poți gestiona optim fluxul de numerar pe timp de criză, cum să iei cele mai dificile decizii și cum poate statul Român să te ajute în acest sens, atât prin stimulente directe cât și pachete de beneficii fiscale.

Vei învăța să realizeazi un triaj financiar. Identifică astfel care sunt cheltuielile absolut vitale pentru compania ta pentru a putea continua funcționarea.

Vei învăța sp identifici resursele cheie (inclusiv resurse umane) din companie care continuă să aducă valoare și flux de numerar chiar și în această perioadă. Asigură-te de continuitatea acestora și încearcă să minimizezi orice altă cheltuială.

Dezvoltarea ta este esențială în această perioadă pentru ca business-ul tău să rămâne pe o direcție ascendentă, Școala de Business este mediul în care poți avea acces la sfaturile utile, punctuală și dedicate nevoilor tale.


 
poza
Vezi mai multe articole din categoria: Trenduri & Oportunitati