Protecție în era digitală cu Revan Glasses

Protecție în era digitală cu Revan Glasses

Ultimii ani au venit cu noutăți în materie de ochelari pe piața din România. Dacă petreci mult timp în fața dispozitivelor digitale, este important să știi că ochii tăi au nevoie de protecție. Această expunere la lumina monitoarelor cauzează adesea oboseală oculară, tulburări de somn, dureri de cap, senzație de uscăciune a ochilor, sensibilitate la lumină, spasme ale mușchilor oculari și nu numai. Cei de la Revan Glasses au înțeles nevoile cu care se confruntă persoanele ce petrec perioade de timp îndelungate în fața monitoarelor, motiv pentru care au adus pe piață un produs inovator: ochelarii de protecție la calculator.

 

Revan Glasses: un produs nou pe piața din România

Povestea brandului Revan a început în urmă cu doi ani, când fondatorul acestuia, David Miron, a pus în practică dorința de a crea și aduce un produs nou pe piața de la noi din țară. El a înțeles că tehnologia este o parte indispensabilă a vieții noastre și nu putem renunța la ea. A venit în întâmpinarea celor care prin natura jobului petrec mult timp în fața monitorului, a gamerilor, cinefililor și nu numai. Un segment foarte diversificat de clienți s-a identificat cu brandul și produsele pe care le comercializează, motiv pentru care se bucură astăzi de un succes tot mai mare.


Calitatea ochelarilor Revan

Calitatea ochelarilor Revan a fost validată de-a lungul timpului de nenumărate recenzii ale clienților fericiți, dar și a persoanelor cunoscute din mediul online, care i-au cerut expres pentru testare. Aceste recenzii pot fi urmărite pe pagina dedicată de pe site-ul companiei, dar și pe pagina produselor, unde consumatorii nu au ezitat să ofere feedback în urma utilizării ochelarilor. Dincolo de toate avantajele medicale pe care le oferă ochelarii, ei se găsesc pe piață la un excelent raport calitate-preț.

 

Materialele din componența ochelarilor

Materialele care intră în componența produselor Revan sunt alese cu mare grijă, pentru a fi confortabile în purtare, rezistente și ușoare deopotrivă. Lentilele sunt realizate din chihlimbar nuanțat, ce reduc din intensitatea luminii prin filtrarea celei nocive, crește vizibilitatea și oferă un contrast optim. Lentilelor le sunt aplicate diverse tratamente pentru a prezenta rezistență la zgârieturi. Ramele sunt fabricate fie dintr-un polimer termoplastic cu caracteristici fizice excelente, fie din aliaj de aluminiu întărit cu magneziu.

Revan Glasses a reușit să aducă pe piață niște produse inovatoare, extrem de utile în contextul erei digitale în care trăim. Ele permit utilizatorilor să realizeze diverse activități, eliminând oboseala oculară: să lucreze la calculator, să se bucure de jocurile video preferate, să vizioneze filmele preferate sau chiar să stea cu prietenii pe chat. Vorbim despre o nevoie reală și un produs actual, care vine în întâmpinarea omului modern atunci când are cea mai mare nevoie.

Revan Glasses a pătruns pe piață la început cu un singur model de ochelari: Revan Eternity. Aceștia au fost primiți cu entuziasm pe către un anumit segment de clienți: persoanele pasionate de gaming. Aceștia s-au identificat ușor cu designul cool al produsului, au conștientizat necesitatea de protecție a ochilor și, totodată, au fost seduși de felul în care ochelarii îmbunătățesc contrastul și, implicit, oferă sesiuni de gaming îmbunătățite.

 

 

Ulterior, tot mai multe segmente de clienți au contactat reprezentanții brandului în vederea obținerii unor soluții de protecție a ochilor care să poată fi utilizate în contextul în care ei se confruntă deja cu anumite afecțiuni oculare și poartă ochelari cu dioptrii. Astfel, au apărut pe piață lentilele de protecție la calculator cu dioptrii, ce funcționează asemenea ochelarilor Revan Eternity, doar că se așează pur și simplu peste ochelarii convenționali de vedere.

Nici persoanele din mediul office nu s-au lăsat mai prejos, cerând constant o pereche de ochelari care să poată fi integrați mai ușor în dress code-ul de muncă. Astfel, Revan a dezvoltat o gamă de produse cu un design mai elegant: Revan Phantom. Sunt disponibili în mai multe variante de culori, pentru a se plia optim gusturilor fiecărui client în parte.

Este bine de știut că indiferent de modelul de ochelari, aceștia dispun de aceleași tehnologii și filtre, ceea ce înseamnă că oferă aceleași beneficii pentru sănătate:
- Filtrează undele de lumină percepute ca fiind nocive pentru ochi
- Reduc senzația de uscăciune a ochilor
- Echilibrează spectrul de culori, oferind experiențe de lucru îmbunătățite

 

Toate cele trei produse pot fi ușor găsite pe site-ul www.revanglasses.ro.

 
 
Vezi mai multe articole din categoria: Tehnologie & Inovatie