d10e la Bucuresti

d10e la Bucuresti

 

40 de speakeri internationali de top se vor reuni la Hotel Sheraton, Bucuresti, pentru a le oferi participanților o noua viziune. Aproximativ 300 dintre cei mai pasionati leaderi sunt așteptati sa participe, avand in vedere faptul ca evenimentul este recunoscut international de profesionisti din toate domeniile, pasionati de tehnologii si idei inovatoare legate de descentralizare. 

Conferința d10e este unul dintre putinele evenimente din lume unde participantii pot descoperi viitorul domeniului tech și al tehnologiilor legate de descentralizare, abordand un model unic de interactiune bazat pe: networking, invatare, celebrare & implicare.

In anii trecuti, conferinta a mai avut loc in San Franisco, Amsterdam si Singapore. In 2017, evenimentul are loc intre 21-22 februarie, in Bucuresti. Focusul evenimentului este pe descentralizarea tehnologiei, insa pasionatii in domeniu vor putea dezbate noile idei si concepte ce au impact direct asupra mediului financiar, comunitatii de business, tehnologiei si culturii, precum si asupra modului in care se va schimba in viitor mediul de lucru.

Organizatorii evenimentului le ofera participantilor straini oportunitatea de a vizita si zona Transilvaniei, precum si cea de a descoperi cele mai cunoscute puncte turistice ale Bucurestiului.

Mai multe detalii legate de inscriere si noutati puteti afla accesand site-ul oficial al evenimentului: http://d10e.biz/  sau pagina oficiala de facebook https://www.facebook.com/d10e.decentralize/. 

Vezi mai multe articole din categoria: d10e la Bucuresti