Promovarea afacerii tale la Expo Business Focus Timișoara 2019

Promovarea afacerii tale la Expo Business Focus Timișoara 2019

Ești proaspăt antreprenor sau ai deja experiență în dezvoltarea afacerii tale? Reprezinți o companie cu experiență, care a lansat sau lansează un serviciu sau produs nou pe care vrei să îl promovezi? Ai o idee de business și ai nevoie de o testare profesionistă, în fața antreprenorilor și oamenilor de business cu experiență? Business Focus Timișoara este locul ideal pentru a-ți expune ideile și a-ți arăta produsele sau serviciile în fața a peste 300 de antreprenori și oameni de business din Regiunea Banatului. Prezența la acest eveniment îți va aduce un feedback profesionist, care te va ajuta în procesul ulterior.

 

Ești antreprenor, deții un start-up? Alege zona Expo de la Business Focus Timișoara 2019

Business Days vine în sprijinul celor care au o idee de afaceri, celor care au un proiect de business sau celor care au lansat o afacere deja și nu au o vechime mai mare de 3 ani de la lansare să beneficieze de o serie de servicii și facilități de promovare care să-i ajute să devină mai buni, mai performanți și să treacă mai repede și cu bine peste perioada grea de la început.

Vrei să te prezinți în fața comunității de business din Banat? Iată cum te putem ajuta:

  • participare subvenționată cu 50% pentru unul sau doi membri ai echipei (depinde de tipul de startup și de pachetul ales) cu tichete de acces Business Starter sau Professional Development și ajutor în dezvoltarea abilităților și competențelor de antreprenoriat
  • suport în testarea și validarea ideii de afaceri, suport în validarea produselor/serviciilor,
  • suport în obținerea de feedback și în realizarea unor sondaje de opinie în randul participanților la eveniment,
  • suport în realizarea de demonstrații live și în prezentarea solutiei catre audienta Business Days,
  • suport în realizarea și facilitarea unor întâlniri cu mentori, investitori, finanțatori, consultanți, traineri,
  • suport în identificarea și facilitarea întâlnirilor cu potențiali colaboratori și parteneri

Ai un produs/serviciu nou? Testează-l cu ajutorul comunității de business din Banat!

Fie că deții un start-up, fie că ai o companie cu experiență, Business Focus Timișoara 2019 este locul ideal unde poți obține un feedback avizat, de la oameni de business – manageri, antreprenori, specialiști în diferite domenii. Odată cu această expunere, vei putea obține noi clienți sau parteneri pentru compania ta, fapt care va duce la dezvoltarea acesteia.

Care este profilul participanților la Business Focus Timișoara 2019

Business Focus Timișoara 2019  va aduce laolaltă peste 700 de oameni de business din regiune și speakeri recunoscuți national și international, cu peste 15 ani de experiență.

Participanții la Business Focus Timișoara 2019 sunt antreprenori, directori generali, CEO, manageri de departament, specialiști, care conduc sau activează în companii din domenii precum automotive,  IT , electronică, construcții, imobiliare, transporturi, financiar-bancar, publicitar, medical, telecomunicații, turism, mobilă, retail, Horeca.

Vrei să te înscrii pentru zona expo la Business Focus Timișoara 2019? Completează formularul de mai jos!

 

Vezi mai multe articole din categoria: Business Days
Etichete: zona expo