3 trucuri pentru a rezolva decalajul dintre plati si incasari

3 trucuri pentru a rezolva decalajul dintre plati si incasari

Care este cea mai simpla modalitate prin care poti obtine un aport suplimentar de cash pentru afacerea ta? Ai nevoie de lichiditati pentru business-ul tau, dar banii pe serviciile emise apar prea tarziu? Prin intermediul serviciului de Scontare vei reusi sa iti construiesti o imagine de client serios si poti, in acelasi timp, sa oferi la randul tau termene mai lungi de plata clientilor si partenerilor, fara a influenta activitatea de zi cu zi a afacerii tale.

 

CUPRINS

  • Ce este scontarea si cui i se adreseaza?
  • Cand este util serviciul de scontare?
  • Care sunt avantajele serviciului de scontare?
  • Cum functioneaza?
 

Ce este scontarea si cui i se adreseaza?

Ce este scontarea si cui i se adreseaza?

Care este cea mai simpla modalitate prin care poti obtine un aport suplimentar de cash pentru afacerea ta? Ai nevoie de lichiditati pentru business-ul tau, dar banii pe serviciile emise apar prea tarziu?

Ca mic antreprenor aflat la inceput de drum sau chiar cu o afacere deja pusa pe roate, ca sa ai succes, nu e de ajuns sa fii cel mai bun mecanic, cel mai talentat cofetar, fotograful cel mai bun sau brutarul care detine secretele celor mai bune retete.

A fi antreprenor inseamna sa faci constant fata provocarilor, sa cercetezi si sa gasesti solutii. In 2020, lumea de afaceri este super-competitiva, trendurile se schimba repede, apar tot mai multe companii care au domeniul de activitate similar si asigurarea unui avantaj competitiv fata de piata devine un lucru din ce in ce mai greu.

Serviciul de scontare reprezinta solutia optima pentru micile companii care au nevoie urgenta de bani pentru a plati furnizori sau salariile angajatilor sau care doresc sa se dezvolte atunci cand inregistreaza o sezonalitate mare a vanzarilor sau termene mari de plata de plata furnizorilor.

 

Daca esti platit pentru serviciile tale cu bilete la ordin sau cec de catre clientii tai, iar termenul de plata de 30, 60, 90 sau 120 de zile iti ingreuneaza plata cheltuielilor curente ai posibilitatea sa incasezi contravaloarea produselor sau serviciilor facturate mai devreme decat termenul agreat.” – Elisa Rusu, CEO & Board Member Omnicredit

 

Cand este util serviciul de scontare?

Cand este util serviciul de scontare?
  • Atunci cand business-ul tau a luat avant si firma intra in relatii comerciale cu clienti noi;
  • In momentul in care partenerii tai au nevoie de termene de plata mai lungi decat cele pe care ti le permiti;
  • Atunci cand apar intarzieri frecvente la incasare.
 

Cum functioneaza?

Cum functioneaza?

 

Atunci cand esti antreprenor, fiecare ora din timpul tau este pretioasa. De aceea, la Omnicredit, ne-am gandit si la acest aspect. Intregul proces de finantare al biletelor la ordin si filelor cec se desfasoara in intregime Online, fara nicio deplasare. Dupa accesarea platformei www.omnicredit.ro si crearea unui cont de client (care dureaza 30 de secunde), poti plasa o solicitare de scontare. Incarcand biletele la ordin sau cec in platforma omnicredit, solicitarea este analizata rapid si poti avea banii pe ele in aceeasi zi. Cu alte cuvinte, biletele la ordin sau filele cec vor fi girate catre omnicredit, iar noi vom astepta incasarea lor la scadenta.

Nimic mai simplu, nu-i asa?

Este afacerea ta in punctul in care ar avea nevoie de serviciile de scontare?
In acest caz, a venit vremea sa accesezi www.omnicredit.ro .

 
 

 

Vezi mai multe articole din categoria: Antreprenoriat & Intraprenoriat