Mihai Dăncilă - fondatorul CONSILO - companie care activeaza pe zona training-uri si consultanta in vanzari, management si recrutare.
Mihai a practicat handbal de performanta timp de 10 ani, fiind component al echipei nationale de tineret a Romaniei. Este pasionat de squash si de comportamentele oamenilor.

Are o experienta de peste 9 ani in industria Telecom, unde a inceput de la un job de entry urmand apoi sa coordoneze mai multe proiecte la nivel local si national. In cadrul proiectului national, Mihai a fost reponsabil cu adoptia unui serviciu nou al companiei, in cadrul a peste 90 de echipe de vanzari cu peste 600 de colegi. S-a facut remarcat datorita rezultatelor obtinute in urma coaching-ului oferit echipelor de vanzari
Ca si antreprenor, a reusit sa puna bazele mai multor societati. Prima la 21 de ani, care se ocupa cu instalarea antenelor parabolice pentru locuitorii satelor de munte din Transilvania.

Mihai crede cu lumea o sa fie condusa de oamenii care vor fi capabili sa se dezvete si sa invete din nou. Considera ca este foarte important sa fim sinceri cu noi atat pe interior cat si pe exterior iar energia si efortul investit pentru a parea altcineva pot fi folosite in dezvoltarea noastra.
In prezent Mihai este implicat direct in zona de training si consultanta pentru echipele de vanzari si managerii acestora. Pe segmentul de training Mihai pormoveaza simularile de business si considera ca acestea sunt cele mai bune metode prin care particpantii isi pot dezvolta si antrena competentele cel mai bine.

Ca si proiecte de viitor, Mihai este implicat impreuna cu un partener in realizarea unui sistem care le ofera parintilor informatii despre copiii lor cat sunt la scoala, liceu sau facultate, in timp real, direct pe teefonul mobil sau pe tableta, pe baza de amprenta.
Mihai considera ca cele mai mari reusite profesionale sunt direct proportionale cu greselile pe care le-a facut. Tot el ne spune ca daca este trezit din somn si intrebat daca isi aminteste de ele ar putea sa ne spuna cel putin 20 dar si 10 reusite importante. Unele dintre ele le-a repetat chiar de 2 sau 3 ori. Cele mai frecvente au fost bazate pe faptul ca era implicat emotional in gestionarea finantelor si acest lucru considera ca nu este ok. Din fiecare gresala a incercat sa invete care a fost gandirea si obiceiurile din spatele ei. Ne recomanda tuturor cartea practica Ditruge-ti obiceiurile nocive – Joe Dispenza.

onsidera ca este foarte important sa ne definim ca mediu de business romanesc autentic si ca imprumutarea citatelor sau a modelelor de business internationale nu au intotdeauna aplicabilitate in Romania, datorita nivelului de piata si de comportamente diferit.
In cadrul evenimentelor la care participa, sustine si promoveaza business-urile din Romania si atreprenorii romani, chiar si pe cei care sunt la inceput.

Contribuie activ ca elevii si studentii sa se dezvolte sanatos si sa fie fericiti din punct de vedere profesional. Considera ca este importanta ca elevii si studentii de astazi sa aiba directie si focusul in functie de competentele si posibilitatile lor profesionale.
Considera Business Days ca cel mai important eveniment de informare de business din Romania si se simte implinit ca poate sa contribuie activ in dezvoltarea persoanala si de business a participantilor. Mihai ofera la 5 participanti cate 3 sesiuni de coaching de cate 1h – GRATUIT.
Tine foarte mult la calitatea vietii si incearca sa petreaca timp de calitate cu fetita lui de 5 ani.
Sfatul lui pentru noi este:”Luptati sa fiti fericiti, AZI!”.

Arii de competenta si experienta (in ordinea prioritatilor):

  1. Leadership si dezvoltarea echipelor
  2. Vanzari si negocieri
  3. Relatii cu clientii

Motto-ul preferat"Succes înseamnă să fii cine ești, nu să-ți rupi coatele inimii și pingelele minții să pari altcineva. Să știi mereu cum stai, cât poți tu de bine să știi, că nu e-n puterea omului să știe pe de-a-ntregul. Dar să nu te minți, să nu faci eforturi să pari altcineva decât ești, ca să nu te desparți de tine." - Ana Barton

Hobby-uri: handbal, squash, comportamentele oamenilor

Carte preferata: Cum sa-ti determini mintea sa lucreze in favoarea ta(Distruge-ti obiceiurile nocive!) - Joe Dispenza

Modalitati de comunicare cu Mihai:

Pagina facebookPagina Linkedin