Testimoniale despre Business Days

Vin cu cea mai mare placere la Business Days de mai multi ani si apreciez faptul ca s-a dezvoltat ca cel mai important eveniment de business din Romania.

Marius Ghenea, business angel, antreprenor in serie
 

 

A fost o reala placere sa particip ca speaker la eveniment. Mi s-a parut foarte bine organizat si am auzit si trait speech-uri de exceptie de la speakeri de exceptie.

Dragos Anastasiu, business angel, presedinte al grupului de firme EUROLINES

 

 

Fiind speaker la o serie de evenimente de business din Romania si din Europa, am ramas foarte placut surprinsa de capacitatea echipei Business Days de a asigura logistica pentru o masa atat de mare de oameni, de a asigura varietatea topicurilor si mai ales de a oferi acces audientei la una dintre cele mai tari surse de knowledge din Romania actuala: o pleiada de speakeri de top.

Amalia Sterescu, consultat independent outsourcing

 

 

Business Days este pentru mine un exemplu de proiect semnatura – genul de proiect de business cu care isi poate asocia imaginea orice profesionist de top. De fapt acest lucru este evident nu doar din prisma temelor abordate cat mai ales prin prezenta profesionistilor si antreprenorilor de referinta care participa la fiecare editie.

Andy Szekely, antreprenor, speaker, autor de carti, Bootcamp University

 

 

Mi se pare o miscare necesara, care prin expunerea unor modele curajoase, prin expunerea unor idei curajoase, prin expunerea unor succese, dar si a unor greseli importante, oamenii de afaceri din toata tara au sansa sa vada, sa se inspire si sa se energizeze…si dupa un timp sa gandeasca in alta paradigma mentala.

Adrian Florea, business angel, antreprenor, Trend Consult Group

 

 

Business Days este, cu siguranta, cel mai mare eveniment de afaceri din Romania! Aici se intalnesc sute de specialisti si leaderi din diferite domenii de afaceri, cu mii de oameni minunati, interesati sa afle cele mai noi trenduri, servicii si produse. Aici este locul unde iti poti face cele mai multe legaturi de afaceri si te poti adresa nemijlocit clientilor.

Bogdan Comanescu, antreprenor, speaker, autor de carti, Accelera

 

 

Sunt alaturi de Business Days de la inceputul acestei „revolutii” minunate. Va admir pentru tenacitatea voastra si pentru dorinta de a tine flacara antreprenoriatului vie in Romania. Va sustin pana la capat.

Dr. Mihaela Stroe, expert in comunicare non-verbala, ACTA NONVERBAL

 

 

Business Days este deja o comunitate de persoane orientate catre dezvoltare si succes profesional, iar acest eveniment a demonstrat puterea comunitatii dincolo de orice dubiu. Consider ca Business Days pune Romania antreprenoriala pe harta Europei. Si imi declar din nou toata disponibilitatea pentru construirea pe mai departe a drumului catre succes.

Mihai Stanescu, executive coach, antreprenor, RoCoach

 

Am avut placerea sa particip la multe editii ale Business Days si am fost placut surprins sa constat ca fiecare editie e din ce in ce mai buna si mai aglomerata. La fiecare editie, speakerii se straduiesc sa fie cat mai creativi si sa faca prezentari cat mai spectaculoase ceea ce cred ca este unul dintre motivele acestui succes fulminant. Un alt motiv, poate cel mai important, este capacitatea de a mobiliza audienta ceea ce este absolut fantastic.

Cristian Nacu, Entreprise Investors

 

 

Diversitatea, energia si entuziasmul, efectul „bulgarului de zapada”, oportunitatile identificate, gradul ridicat de interactiune, parteneriatele stabilite, sunt doar cateva dintre calitatile remarcabile ale acestui demers, la a carui dezvoltare doresc si eu sa-mi aduc contributia.

Silviu Hotaran, GKTI Semper Human

 

 

Imi face placere sa impartasesc din experienta mea in cadrul acestor evenimente, deoarece simt de fiecare data  energia si entuziasmul acestor tineri, despre care cred ca reprezinta alternativa unui altfel de viitor in Romania, avand forta sa schimbe in bine dinamica economiei.

Mihai Marcu, presedinte MEDLIFE

 

 

Pentru mine Business Days este o familie, a celor care vor sa miste ceva in bine in Romania si ma bucur ca familia asta creste zi de zi, cu fiecare editie. Am creat legaturi si dezvoltam proiecte cu oameni minunati, ne revedem cu placere la fiecare trei luni si suntem tot mai pasionati de a face lucruri mai spectaculoase si mai importante pentru comunitatile noastre.

Eusebiu Burcas, fondator program de educatie financiara BURCASH

Vezi mai multe articole din categoria: Testimoniale despre Business Days
Articolul anterior
Articolul urmator