Platforma Business Days

Platforma Business Days este impartita in 4 mari categorii de proiecte si servicii:

 1. Evenimente organizate pentru mediul de business romanesc si international, organizate sub egida Business Days (Business Days, CEE Entrepreneurship Summit, Leadership Summit, Antreprenori vs Investitori, Business Focus, Business Days Lite si altele pe care le vom publica in curand)
 2. Servicii inteligente de promovare pe blogul Business Days, pe platformele de socializare pe care suntem prezenti (facebook, linkedin, google plus, youtube, issuu, pinterest, instagram, twitter, flickr), prin email marketing, prin newslettere catre o baza de date calificata si segmentabila dupa 8 criterii cu peste 150.000 de manageri, antreprenori si profesionisti, prin platforma BD TV (emisiuni, video-jurnalism, video-reportaje, video-news, transmisiuni live, content video, spoturi, materiale video de prezentare), prin revista Business Days Magazine si suplimentele sale
 3. Servicii speciale de generare de oportunitati (telesales, telemarketing, email marketing, cercetare de piata, referinte, recomandari, intalniri 1 la 1, matchmaking, evenimente de networking si socializare, evenimente corporate)
 4. Proiecte sociale focusate in special pe tineri elevi de gimnaziu, liceu sau studenti si pentru startup-uri (Business Days Junior Edition, Maratonul Business Days, Daruieste si Primeste, BusinessDriveStartUP si altele care vor fi anuntate in curand)

Iata si caracteristicile, audienta si impactul proiectelor si canalelor din componenta Business Days sintetizate in cateva infografice sugestive:

 1. EVENIMENTELE Business Days
   
 2. Bazele de date Business Days (pentru campanii de telesales, telemarketing, email marketing, cercetare de piata, evenimente corporate si servicii speciale de business networking) 3. Business Days TV (site, canal youtube, pagina de facebook dedicata)
   
 4. Revista Business Days Magazine

   
 5. BLOGUL www.businessdays.ro


   
 6. Pagina de facebook Business Days


   
 7. Transmisiunile live Business Days TV de la evenimentele Business Days

Vezi mai multe articole din categoria: Platforma Business Days
Articolul anterior
Articolul urmator