FACILITATI DE ACCES PENTRU STUDENTI SI PROFESORI LA EVENIMENTELE BUSINESS DAYS

  In contextul in care traim pe umerii generatiilor viitoare stau mari provocari si daca cei care suntem azi activi pe piata muncii, in economie si societate nu ne implicam sa-i ajutam si sa le facilitam dezvoltarea si accesul la resurse misiunea lor va fi si mai dificila.

  Traversam vremuri in care schimbarile generate de inovatie, tehnologie, digitalizare sunt imprevizibile si se intampla cu o viteza incredibil de mare. Adaptabilitatea devine o caracteristica esentiala si o abilitate mai mult decat necesara pentru supravietuire. In contextul in care la nivel local, regional si global suferim de o acuta criza de leadership, in contextul in care populismul si decizii politice irationale conduc la instabilitate politica, sociala si la adancirea inechitatii in societate. In contextul in care realitatea romaneasca este macinata de coruptie si este condusa de o clasa politica egocentrista si fara strategie pe termen lung, care pune interesele tarii pe ultimul loc si care se gandeste din ce in ce mai putin la mediul economic, la piata muncii si la generatia tanara expunand astfel tara unor riscuri si mai mari, devine si mai importanta responsabilitatea noastra de a ne conecta puternic cu mediul universitar si scolar atat prin proiectele Business Days cat si prin proiecte speciale prin care sa ajutam in mod real generatia tanara si pe educatorii acestora sa creasca tineri responsabili si capabili de a transforma realitatea din jurul nostru intr-unul pozitiv dorit de toti cei care mai luptam pentru un vitor mai bun in tara noastra.

  Astfel vom continua si anul acesta subventionarea pachetelor de acces Business Starter si Professional Development cu 50% pentru studenti, elevi si profesori care doresc sa participe la acest eveniment. Reducerea se cumuleaza cu reducerea de tipul Early Bird si Very Early Bird si pentru cazul in care inscrierea studentilor, elevilor si profesorilor se face organizat prin unitatea de invatamant la aceste reduceri se adauga si discountul de volum:

  • pentru 2-5 participanti -5%
  • pentru 6-10 participanti -10%
  • pentru mai mult de 11 participanti -15%

  Nu este nevoie ca facturarea si plata sa fie facuta de catre institutia de invatamant. Facturarea se poate face fie pe unul din membrii grupului care vrea sa participe si care preia rolul de a colecta banii de la ceilalti membrii si face plata in numele grupului, fie printr-o organizatie studenteasca.

  Pentru organizatiile studentesti care se implica cu voluntari in proiectele Business Days oferim pachete de acces gratuite si diverse alte beneficii in functie de numarul de voluntari, de timpul investit si de calitatea muncii prestate in beneficiul proiectelor Business Days. Pentru detalii dati click aici.

  Daca vrei sa beneficiezi de aceasta facilitate te rugam sa completezi formularul de mai jos. Numarul de locuri per eveniment subventionat cu 50% este limitat la 35 (25 Business Starter si 10 professional Development) pentru evenimentele Business Focus si la 75 (50 Business Starter si 25 Professional Development) pentru evenimentele Business Days. Alocarea acestor locuri se face in ordinea solicitarilor. Rezervarea locurilor este garantata dupa efectuarea platii. Din momentul emiterii facturii plata trebuie efectuata in 2 zile lucratoare. Dupa trecerea celor 2 zile factura este anulata si implicit comanda. Numarul de solicitari este mare, motiv pentru care nu putem face compromisuri de la aceste reguli. Subventia este oferita de Asociatia pentru Dezvoltarea Mediului Economic si Cultura Antreprenoriala. Valoarea totala a subventilor pentru anul 2018 este 13.462,50 euro.