DESPRE PROIECT

    Seria de evenimente "Dialoguri despre viitor" este un proiect comun Business Days si LeasePlan prin care provocam managerii si antreprenorii din companiile romanesti si multinationale care sunt interesate in mod responsabil de viitorul societatii si economiei romanesti, la un dialog deschis si la solutii concrete prin care sa acceleram adaptarea noastra ca indivizi, ca societate si ca mediu de afaceri la oportunitatile viitorului si in acelasi timp sa meditam si sa gasim solutii la provocarile si schimbarile generatoare de probleme pe termen lung. Educatia si formarea tinerei generatii este una din preocuparile noastre.

 

In ce data va avea loc evenimentul?

In ce data va avea loc evenimentul?
 

De la ce ora va incepe evenimentul?

De la ce ora va incepe evenimentul?

 

Numarul de locuri disponibile?

Numarul de locuri disponibile?

 

 

INVITATII EVENIMENTULUI

 
Florin Colceag

 

Expert International in "Gifted Education"

Va vorbi in cadrul evenimentului despre modul in care generatiile viitoare sunt afectate de digitalizare si tehnologizare, precum si despre modul in care ar trebui sa-i pregatim pe copii nostri pentru provocarile si oportunitatile viitorului.

 
Mihaela Stroe

 

Doctor in sociologie si expert in analiza comportamentala

Va vorbi in cadrul evenimentului despre modul in care inovatiile, tehnologia si digitalizarea ne va afecta ca oameni si ca societate. Cu focus special pe schimbarile de comportament si interactiuni interumane.

 
Roxana Gramada

 

Expert in comunicare strategica

Va vorbi in cadrul evenimentului despre modul in care transformarea digitala si tehnologia ne va influenta modul in care comunicam. Ce va ramane la fel si ce se va schimba in viitor in modul in care ne exprimam, comunicam? Cum vom integra tehnologia in procesele de comunicare si interactiuni?

 
BOGDAN APAHIDEAN

 

Expert in mobilitate, CEO LeasePlan

Va vorbi in cadrul evenimentului despre principala preocupare pe care o are omenirea inca din vremuri stravechi: aceea de mobilitate. Cum poate ajunge din punctul a in punctul b mai repede si mai in siguranta? Ne va ajuta sa intelegem in ce masura va fi transformata industria mobilitatii de digitalizare, de inovatie si de tehnologiile moderne? Cum ne vor afecta aceste schimbari?

 
Cristi Brancu
 

MODERATOR

Om de televiziune, jurnalist pasionat, expert in comunicare si de curand moderator de evenimente de business.

 
 

 

 

 

 

 

 

MOD DE DESFASURARE

 
Prezentari si opinii
 
Dezbateri si dialog
 
Networking si schimb de idei
 
Cocktail si socializare
 

 

PROGRAM

 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 

 

 

 

 

 

 
Eveniment organizat de