• Nume Speaker Descriere Scurta Imagine Speaker Descriere Companie Functie URL Email Rating Cont Facebook Cont Twitter Cont LinkedIn View
 • Ileana Nicolae Dupa ce a acumulat experienta, Ileana Nicolae a ocupat mai multe functii de conducere in companii multinationale printre care FCI Fischer Int. si Heidelberger Cement. /Files/Images/IN - Copy.png

  Nascuta si crescuta in inima Transilvaniei cu o educatie cu influente puternice germane, a preluat in 1995 compania tatalui sau – Corona s.r.l., oferind consultanta pentru companii straine (in special companii din tari vorbitoare de limba germana) care doreau sa inceapa afaceri in Romanaia.

  Dupa ce a acumulat experienta, Ileana Nicolae a ocupat mai multe functii de conducere in companii multinationale
  printre care FCI Fischer Int. si Heidelberger Cement.

  Din iulie 2002 a preluat conducerea subsidiarei Sika in Romania, proaspat infiintata in acel an. Acum, dupa 17 ani, Sika are in Romania o cifra de afaceri de 60 milioane de Euro, unitati de productie, depozite si centre R&D in Bucuresti, Brasv, Sf. Gheorge si Cluj si birouri de vanzari in toate orasele importante ale tarii, Sika Romania este lider in piata materialelor chimice pentru constructii si industrie.

  In aprilie 2014 a fost promovata in functia de Director Regional pentru 18 tari din Europa Centrala si de Est, cu 14 subsidiare (Rusia, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, fostele tari Iugoslave, Romania, Bulgaria, Kazakhstan etc.), si o cifra de afaceri de 250 milioane EURO. A participat direct la negocieri, incheierea tranzactiilor si integrarea achizitiilor companiilor KVK Cehia, Arcon Romania si Belineco in Belarus – tranzactii care aduc in plus Grupului peste 100 milioane CHF pe an. 

  Prin fundatia Yana Romania (You Are Not Alone), Ileana Nicolae a initiat programul taberelor de vara pentru copii defavorizati care au rezultate scolare deosebite, si sustine centrele de zi pentru copii din Mihail Kogalniceanu, Galbeni si Larguta din judetul Bacau.
  In 2006 a initiat si a obtinut finantare pentru reconstruirea scolii generale (distrusa de inundatiile din vara lui 2005) din comuna Schineni, Bacau. 

  S-a implicat impreuna cu Crucea Rosie Brasov in deschiderea Centrului pentru Orfani peste 18 ani de la Ghimbav (cu sopul de adaptare la viata din afara
  caminelor de copii) si impreuna cu Clubul Rotary la refacerea sectiei de terapie intensive a spitalului de copii din Brasov. Sustine financiar asociatii caritabile cum sunt ProVita, SOS Satele Copiilor, Asociatia Nationala a Surzilor din Romania, Hospice Casa Sperantei si altele.

  Colaboreaza cu asociatia UPSV (Un Pas Spre Viitor) – pentru integrarea sociala a tinerilor peste 18 ani proveniti din centre de plasament, ajutandu-i pe acesti tineri sa-si continue studiile, sa invete meserii, sa-si rezolve anumite probleme de sanatate etc. A reusit sa obtina finantarea pentru refacerea cladirii in care vor locui acesti tineri.

  Sika Europe Management AG - Elvetia Director Regional Europa Centrala si de Est @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Lucian Cramba Lucian Cramba este fondator Beez, aplicație care automatizează procesul de economisire, și Fast Order, aplicație care te ajută să economisești timp atunci când ești la cafenea, bar, restaurant. /Files/Images/Lucian Cramba.jpg

  Lucian Cramba este fondator Beez, aplicație care automatizează procesul de economisire, și Fast Order, aplicație care te ajută să economisești timp atunci când ești la cafenea, bar, restaurant.

  Beez Co-founder @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Ionuț Grossu Ionut Grossu, is one of the most experienced ecommerce professionals in Romania. After 8 years of managing top positions in fashion retail, he created Fashion Days together with a group of Swiss Investors in 2009 from idea to 10M euro per year. Since then, several ecommerce businesses have been managed or consulted by him like Elefant.ro, Vivre.ro, Fundeal.ro, Service-return.com or other diverse projects from Belgium, China, Russia or UK. From time to time he is appointed as an ecommerce expert for GLG or McKinsey Poland. In the past years, Ionut has been leading the digital and marketing departements of 2 very big retailers, Auchan in Romania and Technodom in Kazakhstan. /Files/Images/grossu.jpg

  Ionut Grossu, is one of the most experienced ecommerce professionals in Romania. After 8 years of managing top positions in fashion retail, he created Fashion Days together with a group of Swiss Investors in 2009 from idea to 10M euro per year. Since then, several ecommerce businesses have been managed or consulted by him like Elefant.ro, Vivre.ro, Fundeal.ro, Service-return.com or other diverse projects from Belgium, China, Russia or UK. From time to time he is appointed as an ecommerce expert for GLG or McKinsey Poland. In the past years, Ionut has been leading the digital and marketing departements of 2 very big retailers, Auchan in Romania and Technodom in Kazakhstan.


  Starting 2011, Ionut is a Lifetime Member of Worldwide Who's Who in Ecommerce. In 2017 was nominated at Ten Outstanding Young Persons in Romania (TOYP) for Economical & Entrepreneurship section by Junior Chamber International. He is a marketing graduate and holds a certificate in Digital Transformation offered by European Institute for Ecommerce Management (EICOM) with President of Class distinction, held in Cambridge, UK at Churchill Colleage.
  Since Octomber 2019, he is Chief Digital Officer and board member at Teilor, having the responsiblity to accelerate the growth of the brand in online in several international markets. 

  TEILOR Chief Digital Officer @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Codruța Ilie Codruta Ilie a activat si a condus proiecte de anvergura in industru precum: Media, ONG, Bunuri de Larg Consum, Farmaceutica, Telecom, Educatie, Petrol si Energie, Sanatate, Hotelier, Financiar-Bancar, Consultanta si Training. /Files/Images/codruta ilie.jpg

  Codruta Ilie a activat si a condus proiecte de anvergura in industru precum: Media, ONG, Bunuri de Larg Consum, Farmaceutica, Telecom, Educatie, Petrol si Energie, Sanatate, Hotelier, Financiar-Bancar, Consultanta si Training.

  Codruta detine o larga experienta in: Coaching la nivel Top Executive, Antreprenoriat, Planificarea carierei, Managementul schimbarii, Managementul performantei, Comunicarea in mediul business, Comunicarea interpersonala, Proiecte de angajator preferat, Retele sociale, Programe de training cu certificare CNFPA, Diagnoza organizationala.

  MedLife HR Development Lead @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Mike Hapoianu Mike Hapoianu este directorul general al Mindspace România și coordonează întreaga activitate a companiei pe piața locală. Acesta supraveghează implementarea strategiei globale a companiei la nivel local și, alături de echipa Mindspace, este responsabil de îmbunătățirea și extinderea continuă a beneficiilor de care membrii se bucură, astfel încât aceștia să vină la birou cu plăcere. /Files/Images/Mike Hapoianu - Mindspace General Manager - Copy.jpg

  Mike Hapoianu este directorul general al Mindspace România și coordonează întreaga activitate a companiei pe piața locală. Acesta supraveghează implementarea strategiei globale a companiei la nivel local și, alături de echipa Mindspace, este responsabil de îmbunătățirea și extinderea continuă a beneficiilor de care membrii se bucură, astfel încât aceștia să vină la birou cu plăcere.  

  Mike s-a născut în România, dar a trăit și a studiat atât în ​​Israel, cât și în Statele Unite, unde a absolvit programul de Marketing și International Business la Universitatea din Toledo, Ohio.

  În cei aproape 20 de ani de experiență în domenii precum managementul călătoriilor de afaceri, real estate și consultanță, Mike a ocupat numeroase poziții în Commercial Management.

   

  MindSpace General Manager @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Sandu Băbășan Sandu Băbășan, antreprenor cu peste 14 ani experiență de business în domeniul IT, este în prezent CEO al companiei Blugento SA, un SaaS (Software as a Service) pe segmentul eCommerce. Este acționar în companiile iVox Research (cercetare de piață), CashControl (aplicație de management financiar) și a fost partener din 2009 în agenția de web development MindMagnet Software - agenție din care a făcut full-exit în anul 2018. /Files/Images/Sandu Băbășan - Copy.jpg
  Sandu Băbășan, antreprenor cu peste 14 ani experiență de business în domeniul IT, este în prezent CEO al companiei Blugento SA, un SaaS (Software as a Service) pe segmentul eCommerce. Este acționar în companiile iVox Research (cercetare de piață), CashControl (aplicație de management financiar) și a fost partener din 2009 în agenția de web development MindMagnet Software - agenție din care a făcut full-exit în anul 2018.
   
  Printre reuşitele din acest an, Sandu Băbăşan enumeră atragerea unei investiții de 1 milion euro în platforma Blugento, la o evaluare de aproximativ 4 milioane euro, și atingerea numărului de 400 de magazine online în portofoliul Blugento.
  Blugento CEO @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Cristina Glonț Si-a inceput cariera in vanzari, in 1991, in Pepsi Cola, si, in scurt timp a devenit supervisor si apoi manager. /Files/Images/Cristina Glont.jpg

  Si-a inceput cariera in vanzari, in 1991, in Pepsi Cola, si, in scurt timp a devenit supervisor si apoi manager . Din pozitia de consultant Cristina a definit si implementat proiecte integrate de instruire si dezvoltare destinate echipelor manageriale. Are o experienta de 20 ani in domeniul vanzarilor, resurselor umane si al managementului organizational, fiind un vector de schimbare organizationala in companiile Pepsi si European Drinks.

  Lucreaza in CBC Romania si in domeniul consultantei transformationale din 2006 si este specializata in dezvoltarea si consolidarea talentelor organizationale, dar si in business si leadership coaching.

  In ultimii doi ani s-a specializat in formarea talentelor manageriale, avand competente in:

  Managementul coordonarii echipei;
  Managementul motivarii psihologice a echipei;
  Stabilirea coordonatelor strategice ale postului;
  Recrutarea si integrarea organizationala a echipei;
  Procesul de reformatare a echipei;
  Managementul gestionarii sedintelor;
  Managementul gestionarii conflictelor.

  CBC Romania   @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Emrah Akçay Emrah Akçay is a Communication/lie detection expert. /Files/Images/Emrah Akacy - Copy.jpg
  Emrah Akçay is Communication/lie detection expert. He was born in 1976. He’s graduated from War Academy as a Gendarmerie Lieutenant and worked in different cities in Turkey. He also worked in Sarajevo/Bosnia and Herzegovina, Kabul/Afghanistan, and Vicenza/Italy. He’s the head of Social Media of Turkish Gendarmerie since 2017.
   
  He worked as an instructor in Gendarmerie Non-commissioned Officers’ Vocational School, and thought communication and PR.
   
  He has a master’s degree on Communication Design and Management. He’s writing his PhD thesis on the same major. His thesis name is: Subjective and Objective Signs on Lie Detection. His main academic topics are interpersonal communication, nonverbal communication, and lie detection.
   
  He has the certificates from these courses:
  • Struggling Human Trafficking and Trading Course/EU/Sarajevo
  • Strategic Communication in NATO Course/PfP/Ankara
  • Media and Terrorism/COE-DAT/Ankara
  • Video and Photography Editing/Turkish Radio and Television Corporation
  • Social Media Expertise Course/Ankara University
   
  His main principle on life and carrier can be briefly expressed as “Persevero”. That means “I persist on”. He’s very decisive on his life and his studies. Nothing can distract him from his goals.
   
   
    Communication/Lie Detection Expert @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Marius Moise Marius Moise este General Manager la Fastbit, companie care oferă consultanță, soluții și servicii IT. /Files/Images/Marius Moise.jpg

  Marius Moise este General Manager la Fastbit, companie care oferă consultanță, soluții și servicii IT. 

  FastBit General Manager @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Corina Dimitriu Corina Dimitriu s-a alăturat Deloitte în 2019, ca Partener Audit. Are peste 20 de ani de experiență în audit financiar, contabilitate, management de proiect și controale interne, precum și expunere la diverse culturi organizaționale, lucrând pentru firme din diverse domenii, precum și pentru companii de consultanță atât din România, cât și din afara țării. /Files/Images/Corina Dimitriu_ Partener Audit_ Deloitte Romania 02 - Copy.jpg

  Corina Dimitriu s-a alăturat Deloitte în 2019, ca Partener Audit. Are peste 20 de ani de experiență în audit financiar, contabilitate, management de proiect și controale interne, precum și expunere la diverse culturi organizaționale, lucrând pentru firme din diverse domenii, precum și pentru companii de consultanță atât din România, cât și din afara țării.


  Corina se axează pe segmentul de afaceri antreprenoriale, fiind implicată în proiecte de analiză, ghidare și audit pentru companii mici și mijlocii, precum și în procese de vânzare de companii, audit pentru emiterea de obligațiuni de către companii listate, precum și listări la bursă.
  Este pasionată de inovație și de modalități de implementare de soluții eficiente de analiză în cadrul companiilor.

      @Code(Page(MenuText)) .         View