• Nume Speaker Descriere Scurta Imagine Speaker Descriere Companie Functie URL Email Rating Cont Facebook Cont Twitter Cont LinkedIn View
 • Camelia Șucu Camelia Șucu, un veritabil antreprenor în serie ”self-made”, este cunoscută publicului mai ales ca jucător de top pe piața de mobilier și design interior din România. /Files/Images/Camelia Șucu Business Days.jpg

  Camelia Șucu, un veritabil antreprenor în serie ”self-made”, este cunoscută publicului mai ales ca jucător de top pe piața de mobilier și design interior din România. Co-fondatoare, în 1993, a Mobexpert, Camelia Șucu a făcut în 2007 exit-ul din cea mai mare companie autohtonă de profil, întâi pentru a se dedica segmentului premium al pieței de mobilier, iar apoi pentru a-și diversifica portofoliul cu noi proiecte, toate centrate pe aceleași trei valori cardinale: frumusețe, armonie, sănătate.

  Este atrasă irezistibil de tot ce este nou și niciodată nu i-a lipsit dorința de a învăța. Fiecare mișcare de business a avut însă un scop spre care s-a îndreptat cu consecvență.

  Camelia este un lider, unul care știe că spiritul antreprenorial înseamnă asumarea mai multor provocări decât toți ceilalți, care știe să învețe câte ceva din fiecare experiență și să aibă o bună comunicare cu toți cei care, într-un fel sau altul, contribuie la succesul business-ului.

  Primul pas după Mobexpert  a fost fondarea grupului de firme Class, prin care Camelia Șucu a devenit distribuitor unic al unora dintre cele mai importate branduri de mobilier de lux din lume. În această direcție de business se înscriu showroom-urile multibrand ClassIN din București și Cluj, dar și magazinele monobrand dedicate Natuzzi, navă-amiral a portofoliului de branduri high-end distribuite în România de Camelia Șucu, de peste 20 de ani.

  Pasiunea pentru sănătate, cimentată și de formarea ei inițială ca medic, s-a materializat apoi prin Abundia, cea mai populară piață de gros din București, renumită pentru produsele mereu proaspete și cultivate local prin metode sustenabile.

  A urmat firesc brandul Iconic, care reprezintă o adevărată sinteză a filosofiei de business, dar și de viață, a Cameliei: armonie, frumusețe și sănătate abordate holistic, de la interior. Astfel, Iconic Health, deși este cel mai tânăr dintre business-urile din portofoliul Cameliei Șucu, a depășit deja etapa de start-up.

  Preocupată și de transmiterea valorilor și lecțiilor învățate, Camelia este un adevărat mentor pentru a doua generație de antreprenori din familie, fiicele Ioana și Cristina, care îi calcă deja pe urme, cu propriile afaceri: The Library, Ioana Sucu Events, Kiddo Play Academy etc.

  Dincolo de experiența sa de antreprenor în serie, Camelia Sucu este un reper de stil, este capabilă să educe și să inspire o viață frumoasă, iar secretul său constă în atingerea echilibrului, după cum mărturisește: ”O viață frumoasă nu poate fi trăită decât în echilibru.”

   

  ClassIn Fondator @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Ciprian Adam Ciprian Adam este CEO și Senior Marketing Consultant la EBIG (www.ebig.biz). Are peste 15 ani de experiență de business, lucrând cu diferiți clienți români și internaționali. /Files/Images/Ciprian Adam.jpg

  Ciprian Adam este CEO și Senior Marketing Consultant la EBIG (www.ebig.biz). Are peste 15 ani de experiență de business, lucrând cu diferiți clienți români și internaționali.

  Este specialist certificat HubSpot Inbound Marketing, Google Analytics și Google AdWords.  Are un doctorat în ecommerce și online marketing, finalizat cu o carte cu titlul Ecommerce și online marketing [2012] (Pentru a citi un fragment în limba română accesați linkul: http://on.fb.me/I2Czyt).

  Experiența în domeniul financiar-bancar (diploma de master, certificatul obținut la Institutul Bancar Român, postul de la catedra de marketing bancar de la Universitatea de Vest din Timișoara) l-au făcut să scrie alte două cărți dedicate marketingului bancar - în 2007 și 2011.

   

  EBIG CEO, Senior Consultant @Code(Page(MenuText)) .       https://www.linkedin.com/in/ciprianadam/ View
 • Cristian Pațachia Cristian Pațachia este Development & Innovation Manager la Orange România /Files/Images/Cristian Patachia.jpg

  Cristian Pațachia este Development & Innovation Manager la Orange România

  Orange Development & Innovation Manager @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Raluca Erimescu Este fondator al SPEAKERS CLUB Timișoara, o companie de training & coaching pentru dezvoltarea abilității de a prezenta, în special în fața unui public. /Files/Images/Raluca Erimescu.jpg

  Este fondator al SPEAKERS CLUB Timișoara, o companie de training & coaching pentru dezvoltarea abilității de a prezenta, în special în fața unui public. Așa cum unele persoane merg la sală de mai multe ori pe săptămână pentru a antrena mușchii corpului, tot așa, cei care își doresc să își dezvolte abilitatea de a prezenta participă la SPEAKERS CLUB.

  The Storypoint Trainer de storytelling @Code(Page(MenuText)) .       https://www.linkedin.com/in/raluca-erimescu-32815b101/ View
 • Sorin Feroiu Sorin Feroiu are peste 20 de ani experiență în training și coaching pentru echipele de vânzări. /Files/Images/Sorin Feroiu.jpg

  Sorin Feroiu are peste 20 de ani experiență în training și coaching pentru echipele de vânzări. Cu peste 10 ani de experiență în consultanță de business este trainer și partener de consultanță pentru diferiți clienți din domenii precum FMCG, Automotive, Agriculture, Industrial și Retail.

  Soft Learning Managing Partner @Code(Page(MenuText)) .       https://www.linkedin.com/in/sorinferoiu/ View
 • Mihai Guran Cunoscut atat ca un leader inspirational, cat si ca un manager profesionist, Mihai Guran a recrutat si format echipe, lucrand cu peste 200 de oameni in cei peste 10 ani in care a avut pozitii de manager. /Files/Images/Mihai Guran.jpg

  Cunoscut atat ca un leader inspirational, cat si ca un manager profesionist, Mihai Guran a recrutat si format echipe, lucrand cu peste 200 de oameni in cei peste 10 ani in care a avut pozitii de manager, influentandu-le semnificativ carierele si succesul, pe un teritoriu intins din California pana in Dubai. Mihai a condus organizatii cu cifre de afaceri intre 10 si 80 de milioane de euro pe an, ajutandu-le sa creasca accelerat si sa isi majorize semnificativ cota de piata, atat prin vanzari directe, cat si prin dezvoltarea canalelor de parteneri de afaceri – distribuitori, reselleri, consultanti tehnici.

  Bazandu-se pe cei 24 de ani de experienta in companii americane, britanice si romanesti de top cum ar fi Dell, ICL, HP, IBM si Bitdefender, in Martie 2018 MihaiGuran a pornit pe calea antreprenoriatului, cu misiunea de a ajuta companii romanesti sa isi defineasca strategia si apoi sa le asiste in executia planurilor de crestere a business-ului pe pietele externe, lucrand deja cu mai multe companii din Bucuresti, Cluj-Napoca, Londra sau Oradea la astfel de proiecte, in diverse domenii (BPO, dezvoltare de software, SaaS, software de securitate). 

  GCG Managing Partner   .         View
 • Loredana Ghituica Loredana Ghiţuică este directorul de resurse umane al producătorului de componente auto Takata România de aproape zece ani. Anterior, ea a lucrat timp de aproximativ şase ani ca legal adviser şi manager de HR pentru producătorul timişorean de corpuri de iluminat Elba. Este licenţiată în dreptul muncii şi negociere la Universitatea de Vest din Timişoara. /Files/Images/Loredana Ghituica.jpg

  Loredana este absolventă a Facultăţii de Drept, cu specializarea în Dreptul Muncii, având o experienţă de 14 ani in managementul resurselor umane, acoperind intreaga arie a proceselor de HR - Selectie, Administrare, Comp&Ben, Training&Development, precum si Mobilitate Internationala EU & Global. Activeaza ca si Corporate Senior Manager HR in cadrul grupului Joyson Safety Systems pentru o zona complexa de business care include Productie, R&D, Servicii Functionale si Shared Service Centers. A implementat cu succes sistemul Kaizen in functiunea de HR si continua sa creeze valoare adaugata in acest proces, alaturi de echipa ei, de care este foarte mandra ca au ramas impreuna de peste 10 ani. Activeaza ca Trainer Intern pentru Soft Skills si Leadership Coach. Ultimele proiecte interesante la care lucreaza cu pasiune : Dezvoltarea modelului de Core Competencies la nivel EMEA si implementarea GDPR in procesele de HR.  

  Takata Lean Process oriented Senior Manager Human Resources @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Voicu Stoiciu A fondat compania e Concept in anul 2001, intr-un moment in care in piata din Romania termenul de “business process” nu avea inca o traducere pe deplin inteleasa. /Files/Images/Voicu Stoiciu.jpg

  A fondat compania e Concept in anul 2001, intr-un moment in care in piata din Romania termenul de “business process” nu avea inca o traducere pe deplin inteleasa. Cu toate acestea, a demonstrat tuturor celor care au ales sa ii acorde increderea cum o solutie software custom poate pune compania intr-un avantaj competitional major, cum flexibilitatea pe termen lung este un atu greu de egalat de competitie si cel mai important cum unicitatea companiei poate fi considerata valoarea cea mai mare in business.

  Din postura sa de CEO al e Concept, este cel care conduce operatiunile zilnice de dezvoltare si implementare pentru cele mai complexe solutii software personalizate din business-ul romanesc. Fiecare proiect de care se ocupa este unic si respecta intocmai nevoile operationale si de business ale companiei client.

  Are peste 15 ani de experienta in vanzari de servicii si dezvoltare de echipe de software, in tot acest timp conducand proiecte si echipe multiculturale, in tara si strainatate.

  Nagarro Managing Director Romania @Code(Page(MenuText)) .         View
 •                         View
 • Cristian Taban Cristian Taban și-a construit o experiență în managementul vânzărilor de peste 18 ani, pregătind și dezvoltând rețele de vânzări în întreaga Europă. /Files/Images/Cristian Taban.jpg

  Cristian Taban și-a construit o experiență în managementul vânzărilor de peste 18 ani, pregătind și dezvoltând rețele de vânzări în întreaga Europă.

  Conduce Dent Estet, liderul de piață din acest domeniu, ăn ce privește veniturile, personalul, locațiile și dezvoltarea regională.

  A absolvit un Executive MBA la ASEBUSS & Kenesaw State Univerity Georgia.

  Dent Estet Executive Director @Code(Page(MenuText)) .         View