Masterclass [business development] - Decizii dificile in business

#FORMAT

Masterclass-urile sunt sesiuni avansate care se axeaza pe transferul de cunostinte prin prezentari interactive. La o sesiune de masterclass participa 1 pana la 3 speakeri care sunt experti, practicieni cu multi ani de experienta in domeniul pe care este axata sesiunea. Sesiunile sunt axate pe dezvoltarea afacerii, centrate pe dezvoltarea pornind din interiorul organizatiei sau centrate pe dezvoltarea business-ului in exterior, fie accesand piete noi, fie prin diversificare sau printr-o abordare strategica diferita.

#AUDIENTA target

Se adreseaza in principal antreprenorilor care au afaceri dezvoltate, managerilor din companiile stabile si dezvoltate, profesionistilor care au atins un nivel profesional avansat. Nivelul de transfer al cunostintelor este avansat. 

#TEME ABORDATE

Un antreprenor de succes este cel care reuseste sa treaca peste esecurile care apar inevitabil in viata si in business si sa mearga mai departe, sa nu se abata de la drumul lui, chiar daca multi il vor judeca. Fie ca s-a intamplat o data, fie ca s-au adunat mai multe esecuri,  in business cea mai buna solutie este sa te scuturi de praf si sa mergi mai departe - aceasta este una dintre concluziile la care au ajuns pe rand antreprenorii care vor participa la acest workshop.

Motivele pentru care se intampla ca oamenii de business sa ajunga in momente dificile in care trebuie sa ia decizii nu sunt intotdeauna dependente de el: fie ca vorbim despre criza financiara, fie ca vorbim despre schimbari legislative, in business deciziile dificile pot aparea oricand. Ce putem face pentru a lua deciziile cele mai bune, cum stim ca am luat cea mai buna decizie, ce lectii putem lua de la alti antreprenori care s-au confruntat cu situatii dificile in business? Aflam raspunsurile la aceste intrebari de la speakerii invitati in 13 decembrie.

​# RESURSE*

 

Lista speakeri

CEO și co-fondator , ROCA

Rudolf Vizental este unul dintre fondatorii platformei de investiții și management pentru companii în dificultate, ROCA, pe care o conduce din funcția de CEO.

Citeste mai mult

Director General, Unifarm

Adrian Ionel este Directorul General al C.N. UNIFARM S.A. din noiembrie 2012, ca parte din echipa de management care a reușit să așeze o companie a statului român pe un trend ascendent după ani de stagnare a cifrei de afaceri.

Citeste mai mult

Co-fondator și CBD, Salad Box

În urma cu 7 ani, Radu Lupaș făcea parte din echipa care punea bazele Salad Box, cel mai de succes brand de pe piața HoReCa din România.

Citeste mai mult

Director General, Siemens

De-a lungul carierei sale, Cristian Secoşan a ocupat poziţii de management în cadrul unora dintre cele mai importante companii din domeniul energiei şi ingineriei. Este director general Siemens de la 1 octombrie 2018, anterior ocupând aceeași poziție în perioada iulie 2009 – august 2012. Din această funcție, Secoşan va continua dezvoltarea direcţiilor strategice ale companiei: electrificare, automatizare şi digitalizare.

Citeste mai mult

Administrator public, Primaria Muncipiului Oradea

Ca formatie jurist, Dacian Palladi activeaza in afaceri din 1992. Vreme de 11 ani a desfasurat activitatea de consultanta juridica si financiar-fiscala. De mai bine de 10 ani desfasoara activitati de consultanta in managementul general al companiilor, managementul schimbarii, managementul inovatiei, marketing si psihologia consumatorilor. Persoana publica, pasionat de dezvoltare personala, de ceva vreme se exprima si in scris pe blogul sau www.dacianpalladi.com .

Citeste mai mult
Moderatori

Prezentator, realizator, moderator TV, jurnalist,

Jurnalist TV, radio și presa scrisă. Trainer în media și comunicare. Public speaker. Prezentator de evenimente.

Citeste mai mult