CONFERINȚA 1 - Impactul tehnologiei si a inovatiei asupra afacerilor

#FORMAT

Conferintele sunt manifestari formate din 7 prezentari inspirationale de cate 12 minute, sustinute de antreprenori de succes, manageri din companii de top, experti si profesionisti cu experienta de peste 10 ani, cu reputatie profesionala impecabila si cu o viziune moderna asupra trendurilor si tendintelor care redeseneaza economia si societatea. Aceste prezentari inspirationale au rol motivational, prezinta diverse perspective si se axeaza pe trenduri, tendinte, analize, prezentarea oportunitatilor si problemelor pe care le releva schimbarile generate de aceste trenduri in mediul de business si in societate.

#TOPICURI

Temele conferintelor sunt axate pe trenduri, tendinte, impactul pe care le au acestea in mediul de business, modul in care aceste valuri de schimbare vor remodela economia si societatea, oportunitati, idei de afaceri, inovatie, tehnologie, digitalizare, modele de business de succes, cum poti avea succes in regiunea in care iti desfasori activitatea si cum sa faci fata la provocarile interne si externe care iti afecteaza sansa de a avea succes

#AUDIENTA target

Antreprenori si Manageri din companii mici si mijlocii, antreprenori la inceput de drum, profesionisti la inceput de cariera, tineri preocupati de viitorul lor

#TEME ABORDATE

 • Leadership in era tehnologiei si inovatiei
 • Orasele inteligente - contexte pentru afaceri de succees
 • Francizele, tehnologia si inovatia
 • Impactul tehnologiei asupra industriei ospitalitatii
 • Controlul consumatorului asupra datelor
 • Personalizarea serviciilor consumatorului
 • Inovatia in cadrul serviciilor financiare
 • Serviciile pe baza de abonament
 • Tehnologia si serviciile de sanatate si wellness
 • Explozia home-office
 • Cum influenteaza "wearable technology" afacerile
 • Comunicarea cu clientii, furnizorii si angajatii
 • Problemele de securitate care pot apare in afaceri
 • Tehnologiile disruptive ale momentului
 • Chatbot si engagement-ul fata de brand
 • Cum imbratiseaza organizatiile transformarea digitala
 • Internet of things si ROI
 • Platforme si servicii care accelereaza transformarea digitala
 • Conectivitatea viitorului
 • Interfete inteligente, Inteligenta Artificiala si Afacerile
 • Realitate virtuala, Realitate augumentata
 • Blockchain, Quantum computing
 • Roboti si Autonomie 

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de sesiune vor pleca de la sesiune cu:

 • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena
 • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul prezentarilor speakerilor
Lista speakeri

Operations Lead - HR Services Business Group, Conduent

Irina Butnaru conduce businessul de servicii de HR la nivel European pentru Conduent, o companie de interactiuni digitale si ne va povesti despre transformarea digitala pe care o experimentam pe toate planurile vietii noastre.

Citeste mai mult

CEO & Head of Strategy, Consultant & Trainer, Infinit Solutions Agency

Alex Cernătescu este CEO si Co-Fondator la Stefanini Infinit (Infinit Agency). Are peste 14 ani de experienta in Digital Advertising, Digital Transformation, Innovation, Software & Companii de Tehnologie si este Speaker International, Consultant si Trainer.

Citeste mai mult

Chief Financial Officer, Tiriac Holdings

Mircea Varga a lucrat în cei peste 20 de ani de finanțe pentru firme din Big Four, pentru producători din industrie sau din zona bunurilor de larg consum, pentru firme de construcții, pentru companii din domeniul energetic și pentru holdinguri cu activități variate.

Citeste mai mult

Director General, Siemens

De-a lungul carierei sale, Cristian Secoşan a ocupat poziţii de management în cadrul unora dintre cele mai importante companii din domeniul energiei şi ingineriei. Este director general Siemens de la 1 octombrie 2018, anterior ocupând aceeași poziție în perioada iulie 2009 – august 2012. Din această funcție, Secoşan va continua dezvoltarea direcţiilor strategice ale companiei: electrificare, automatizare şi digitalizare.

Citeste mai mult

Co-Founder / CFO, Bittnet Systems

Alături de fratele lui, Mihai, Cristian a pornit în 12 ani Bittnet - care a devenit prima companie de IT listată la bursa de valori. Bittnet a crescut accelerat timp de 10 ani - fiind premiată de Deloitte și Financial Times.

Citeste mai mult

Administrator public, Primaria Muncipiului Oradea

Ca formatie jurist, Dacian Palladi activeaza in afaceri din 1992. Vreme de 11 ani a desfasurat activitatea de consultanta juridica si financiar-fiscala. De mai bine de 10 ani desfasoara activitati de consultanta in managementul general al companiilor, managementul schimbarii, managementul inovatiei, marketing si psihologia consumatorilor. Persoana publica, pasionat de dezvoltare personala, de ceva vreme se exprima si in scris pe blogul sau www.dacianpalladi.com .

Citeste mai mult

Co-fondator și CBD, Salad Box

În urma cu 7 ani, Radu Lupaș făcea parte din echipa care punea bazele Salad Box, cel mai de succes brand de pe piața HoReCa din România.

Citeste mai mult

CEO și co-fondator , ROCA

Rudolf Vizental este unul dintre fondatorii platformei de investiții și management pentru companii în dificultate, ROCA, pe care o conduce din funcția de CEO.

Citeste mai mult

Fondator, GripAds

Este cunoscuta in lumea de afaceri ca managerul care a dus proiectul online www.tocmai.ro din faza de start-up pana in top 3 site-uri din Romania. Momentan, in calitate de Expert Online, ajuta proiectele românești din zona de tehnologie sa cucerească piata globală împreună cu echipa sa din cadrul agenției de digital - GripADs. Bianca contribuie activ la educarea mediului de afaceri din Romania, astfel o regăsim pe scenele evenimentelor de top de business & digital, atat din Romania, cat si in Europa.

Citeste mai mult

General Manager, Pleiada Boutique Hotel

Dora Morhan ocupă funcția de Business Development Manager în cadrul Pleiada Boutique Hotel, asta în timp ce era și Coordonator Marketing în cadrul Operei Naționale Române din Iași.

Citeste mai mult

Corporate market development manager, Orange Romania

Alexandru Perșunaru este Professional Services&Applications Product Manager la Orange Romania. Are o experienta de peste 16 ani in telecom si IT&C.

Citeste mai mult

General Manager, Oracle România

Sorin Mîndruțescu este Director General Oracle România din februarie 2008. În aceasta poziţie el are responsabilitatea de a coordona businessul Oracle în România și de a coordona centrele de suport tehnic şi servicii ce oferă asistenţă pentru clienţii din România şi din afara ţării.

Citeste mai mult
Moderatori

CEO, bizz.club Romania

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Citeste mai mult

realizator TV, Antena Group

Oana Turcu este tanara care a crezut inca de pe bancile facultatii in antreprenoriat si in dorinta de a face bine celor din jur. La 20 de ani, a inceput o cariera frumoasa in jurnalismul TV, pe care a oprit-o pentru a intra in industria frumusetii, unde este un jucator important si acum, dupa 20 de ani, cu brandul de cosmetice naturale profesionale Ardes.

Citeste mai mult