Sesiune de dezvoltare personala 2 - Putere Personală

#FORMAT

Sesiunile de dezvoltare personala matinale sunt sesiuni interactive de 60 de minute care se desfasoara inainte de inceperea programului evenimentului si care au rolul de a ajuta antreprenorii si managerii sa fie mai eficienti, mai productivi, mai echilibrati, mai sanatosi, mai fericiti si nu in ultimul rand mai plini de energie si vitalitate.

#AUDIENTA

Aceste sesiuni se adreseaza tuturor participantilor la eveniment. Locurile sunt limitate si necesita o preinregistrare la fiecare sesiune, pentru a te asigura ca vei prinde loc. Se desfasoara mai multe sesiuni in paralel si poti alege sa participi la una din aceste sesiuni.

#TEMA si CONTEXT

Tony Robbins spunea ca “In fiecare fiinta umana este o forta interioara care odata descatusata poate face ca orice vis sau dorinta sa devina realitate.“  

Si cu siguranta este mult adevar in spusele sale.  Dar intrebarea cheie este, de fapt, cum ?

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

Cum sa descatusezi puterea personala?

Cum sa scoti la suprafata tot ce e mai bun in fiinta ta?  

Cum sa gasesti in tine energia si entuziasmul pentru a-ti construi viata pe care ti-o doresti?

Aceasta sesiune abordeaza Puterea personala prin prisma a 3 aspecte importante care te ajuta sa preiei controlul in propria viata, sa inlaturi barierele si sa iti mobilizezi energia pentru a face ceea ce ti-ai propus.

Sunt trei alegeri pe care le faci si care te propulseaza in zona in care tu, chiar tu, faci ca imposibilul sa devina posibil.

Esti curios care sunt acelea? Te asteptam!

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Trainer si Coach, Impact Garantat

De peste 10 ani este antreprenor in zona de training si dezvoltare. Ginette a livrat Trainguri si programe de dezvoltare pentru numeroase companii multinaționale dar si pentru companii romanești in plina expansiune. Ginette este Co-autor in programul A.D.N.-umTraining – un program care ajuta companiile in atragerea si mentinerea talentelor in echipa si in acelasi timp in construirea unor echipe super-performante. In program este inclus si un program de Leadership pentru copii angajatilor. www.impactgarantat.ro

Citeste mai mult